VREMENSKA PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV / Danas promjenjiva naoblaka, ali će prema večeri proviriti sunce: Idućih dana stabilnije uz moguće pljuskove

Na Jadranu još utorak lokalni pljuskovi, osobito na sjevernom dijelu, a zatim će od srijede biti većinom sunčano i vedro

30.5.2022.
7:10
VOYO logo

U novi tjedan smo ušli promjenjivim vremenom pa će tako i do kraja dana biti povremene kiše ili pljuskova. Sredinom tjedna vraćaju nam se prave ljetne prilike, vrućina i sparina.

PONEDJELJAK

Danas promjenjiva naoblaka, a nakon dva većinom oblačna dana u unutrašnjosti će se prema večeri naoblaka smanjivati, provirit će i malo sunca, ali još će mjestimice biti i povremene kiše ili ponekog pljuska. Pljuskovi će nešto češći, lokalno i intenzivni biti na Jadranu, osobito u unutrašnjosti Dalmacije. Umjerena i jaka bura će slabjeti, a južnije će i dalje puhati slabo do umjereno jugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DO KRAJA TJEDNA NA KOPNU

U nastavku tjedna stabilnije i sunčanije, ali neće biti potpuno stabilno pa je tako gotovo svaki dan uz jači razvoj oblaka moguć barem neki kraći lokalni pljusak - izglednije utorak i opet za vikend. Početak lipnja donosi znatni porast temperature – noći će biti sve ugodnije, a tijekom dana ćemo se već sredinom tjedna vratiti vrućinama.

DO KRAJA TJEDNA NA MORU

Na Jadranu još utorak lokalni pljuskovi, osobito na sjevernom dijelu, a zatim će od srijede biti većinom sunčano i vedro. Temperatura će rasti pa se vraća pravo ljeto uz tople, tropske noći i vrele dane. Osobito neugodno će biti pred vikend kada će minimalna temperatura ostati iznad 20, a tijekom dana na većem dijelu obale prelaziti 30 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo