HDZ IZVLAČI ASA IZ RUKAVA? /

Nacional plasirao bombu: Boban u utrci protiv Milanovića? Zvone se oglasio...

Image
Foto: profimedia

Zvonimir Boban bio bi izuzetno kvalitetan protukandidat Milanoviću i vjeruju da bi mogao postati novim hrvatskim predsjednikom

30.7.2024.
10:27
profimedia
VOYO logo

Nacional je već najavljivao kako jača HDZ-ova inicijativa da umirovljenog nogometaša Zvonimira Bobana predlože kao svog predjesničkog kandidata. Očito su pronašli dovoljno karizmatičnu osobu koja bi se mogla suprostaviti Zoranu Milanoviću na predstojećim predsjedničkim izborima. Ideja je, pišu, predstavljena i Andreju Plenkoviću.

Radi se praktički o frakciji stranke bliskoj premijeru Plenkoviću, koja smatra da bi Zvonimir Boban bio iznimno kvalitetan protukandidat Milanoviću i vjeruju da bi mogao postati novim hrvatskim predsjednikom, a ima i izvanredne predispozicije da ga HDZ predstavi kao svog idealnog kandidata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DRUGAČIJA SEZONA /

Zvonimir Boban ima novi posao: Nogometni velikani okupljeni u Italiji

Image
DRUGAČIJA SEZONA /

Zvonimir Boban ima novi posao: Nogometni velikani okupljeni u Italiji

Ta frakcija smatra da bi Boban bio idealan kandidat HDZ-a zbog više razloga, među kojima jedan posebno odskače.

Boban je 2015. u kampanji za parlamentarne izbore, iako godinama blizak i povezan s HDZ-om, javno podržao upravo Milanovića te se distancirao od tadašnjeg vodstva HDZ-a na čelu s Tomislavom Karamarkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bi ova inicijativa prošla, Boban bi povratkom u stranku podržao i politiku Andreja Plenkovića i time mu digao rejting te nahranio ego.

Ipak, Boban je komentirao drugačije za Večernji list.

"Ako je točna vijest, hvala ljudima na inicijativi, svi živimo za neko poštovanje i priznanje. Kako god, to se nikad neće dogoditi… Sretno kandidatima", rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: Zvonimir Boban u centru Zagreba potpisao se na automobil blizancima koji idu na EURO

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo