PROTUTNJALE ZAGREBOM /

Zvijezde burleske priredile šou za pamćenje

Zagrebom su u subotu protutnjale prave dive i ostavile publiku bez teksta! Daleko su od manekenskih proporcija, ali svatko tko ih je vidio teško će ikada zaboraviti njihov seksi nastup!

1.4.2012.
18:32
VOYO logo

Odmah u startu bilo je jasno da je Zagreb spreman za nešto seksi. A superzvijezde Nove Burleske znaju posao. I prije samog nezaboravnog šoua, dok smo s izvođačima pričali u backstageu, bilo je jasno da se sprema nešto posebno.

"Nadam se da svatko može preuzeti nešto iz našeg šoua, bilo da je to više seksualnog samopouzdanja, otići kući i isprobati nešto s partnerom ili samo dobro se provesti. Nadam se da ima nešto što će svatko preuzeti od nas. Ako i ne, barem će se dobro zabaviti", najavila je Mimile Maux.

To je sigurno. Jer ovo su rođeni zabavljači. Kao što to pokazuje legendarna Kitten on the keys, u Zagreb nisu stigle striperice. Već kompletni umjetnici koje znaju pjevati, svirati, plesati, a iznad svega, dobro zabavljati publiku.

Većina je Hrvata prvi put mogla vidjeti što znači prava burleska. Kao što nam je to demonstrirala legendarna Catherine de Lish, nije najvažnije što prije se pretvoriti iz ovoga u ovo. Najvažniji je taj put kojim se do golotinje dolazi. Jer ona, kao i svi silni šareni i šljokičavi rekviziti, nisu tu bez razloga.

Osobito su bili sretni kad je na cenu stupila DirtyMartini, jer ovu su izvođačicu svi toliko dugo iščekivali. Uzor ženama kako biti privlačna i s kojom kilom, ili kojim desetkom kilograma viška, ali sudeći samo prema standardima koje se godinama nameću, Hrvati znaju što je seksi.    

Bilo je odlično vidjeti i istinske zvijezde kao što je Mimi le Maux, koja je baš sinoć proslavila i rođendan. Živi raskalašeno poput pravih rock zvijezda, kojima u glavu nije udarila ni slava nakon filma Turneja, koji je pobrao hrpetinu nagrada na kanskom filmskom festivalu i vinuo je u zvijezde.

Točka s balonom je svakako bila čarobna. Primjer nevjerojatne maštovitosti i razigranosti.

Predivno je kako se ponašaju prave, nenapuhane zvijezde. Druženje s ljudima, potpisivanje autograma, slikanje, plesanje. Ako je njihov život šou,  oni ga definitivno rade sa stilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo