'ZUBIMA SAM ZAGRIZLA OŠTRICU DA MI NE PREREŽE GRKLJAN: / ' Šokantno svjedočenje protiv branitelja koji se proslavio legendarnom fotografijom

Image

Nesretna žena i Petar Dukarić živjeli su u izvanbračnoj zajednici i sve je bilo u redu dok nisu iz Francuske preselili u Kaštela kako bi osnovali obitelj

14.5.2019.
16:21
VOYO logo

Na splitskom županijskom sudu danas se moglo čuti šokantno svjedočenje 56-godišnje žene u sporu protiv 48-godišnjeg branitelja Petra Dukarića iz Bednje. Naime, Dukariću se sudi radi pokušaja ubojstva svoje bivše nevjenčane partnerice u srpnju. 2018. godine u Kaštel Gomilici. Žena koja je preživjela 15 uboda nožem ispričala svoje svjedočanstvo te njime potresla cijelu sudnicu.

Image
Foto: /PIXSELL, Marko Jurinec

"Kad sam se probudila te večeri oko 4.50 sati i išla u kupaonicu, odjednom sam vidjela neku sjenu i čula zvuk trka i otključavanja vrata. On tad ulazi u sobu, odbacuje bocu s rakijom šljivovicom. Pitam ga što radi tu, kako je ušao, a on je stavio prst na usne i rekao: 'Pssst, psst..., nema ti spasa'. Bacio me je prema kuhinjskom ormaru i uhvatio rukama za vat, a u tom sam trenutku vidjela odsjaj oštrice noža iz crnog rukava trenerke... I od tad mi je jedino na pameti bilo kako preživjeti", prenosi Slobodna Dalmacija početak ženina svjedočanstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena je ispričala da je dozivala u pomoć, a pogledom je samo pratila oštricu noža

"Odgurnula sam ga, pokušala sam izbjeći ubode. Bili smo sučelice, a iza mene ormar i nisam imala gdje. Ubo me je u predjelu srca, a ja sam instinktivno lijevom rukom uhvatila oštricu noža da ne ide dublje, skoro mi je otkinuo dva prsta. A kad je krenuo nožem prerezati mi grkljan, zubima sam zagrizla oštricu. Potom me je ubo u desnu dojku i desno rame i krv je šikljala na sve strane. Čula sam korake u stanu poviše, a mislim da je i on jer me je tad zadnji put ubo i dok sam ležala krvava kazao je: 'Eto, sad si gotova, nitko ti ne može pomoći'", ispričala je nesretna žena koja je zbog proživljene traume i straha svjedočila bez prisustva okrivljenog Dukarića kojeg su pravosudni policajci izveli van sudnice.

Image
POLICIJA UHITILA RATNOG VETERANA S KULTNE FOTOGRAFIJE: /

Nakon svađe ženi u Kaštelima zario nož u trbuh, ulovili ga na sjeveru

Image
POLICIJA UHITILA RATNOG VETERANA S KULTNE FOTOGRAFIJE: /

Nakon svađe ženi u Kaštelima zario nož u trbuh, ulovili ga na sjeveru

Njih dvoje živjeli su u izvanbračnoj zajednici i sve je bilo u redu dok nisu iz Francuske preselili u Kaštela kako bi osnovali obitelj. Tada je postao jako ljubomoran i posesivan pa je često znao biti neugodan. Nakon što su prekinuli vezu i nakon što se odselio, počeo je piti i dolaziti joj na vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

30.12.2016., Novska, Stari Grabovac - Nakon 25 godina od nastanka slavne ratne fotografije hrvatskog vojnika ispred grafita Guns'n'Rosesa sastali su se fotograf Zeljko Gasparovic i Petar Dukaric. Photo: Edina Zuko/PIXSELL

Dukarić je inače postao planetarno popularan po fotografiji iz vremena Domovinskog rata kada je imao 19 godina. Kako piše Slobodna Dalmacija, na njoj se vidi mladi vojnik s maramom zavezanom oko čela i cigaretom u kutu usana, na tenku s protuavionskim mitraljezom. Na zidu kuće iza njegovh leđa vidi se grafit s imenom svjetski poznate grupe Guns N' Roses.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo