VATAVUK DEMANTIRA DIJANU ZADRAVEC / Rekla je da se uspoređivao s Hitlerom: 'I ostalo što je iznijela je potpuno izvučeno iz konteksta i neistinito prikazano'

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Dijana Zadravec je opisala kako se novi šef KBC-a Sestre milosrdnice uspoređivao s Adolfom Hitlerom

15.6.2021.
14:42
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Na saslušanju tijekom sjednice Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije, smijenjena pročelnica Zavoda za radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice, Dijana Zadravec, osim zbivanja u bolnici u proteklih pet godina, opisala je i kako se vršitelj dužnosti ravnatelja, Zoran Vatavuk, na jednom sastanku na radiologiji usporedio s Adolfom Hitlerom i njegovim sastancima s generalima i vozačima.

Generali, vozači i jastrebovi

"V.d. ravnatelja, Vatavuk je prije 10 dana na radiologiji sazvao sastanak s mojim inženjerima radiologije, na kojem je bilo dvadesetak prisutnih i usporedio sebe s Hitlerom. Sastanak koji je održao s radiolozima i inženjerima radiologije, usporedio je sa sastancima koje je Hitler imao s generalima, aludirajući na radiologe, i vozačima, misleći na inženjere radiologije, prije okupacije Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NE POSTOJE DVIJE ISTINE, TKO LAŽE? /

Zadravec detaljno opisala sve sumnjive radnje u bolnici i tvrdi: 'Vatavuk je sebe usporedio s Hitlerom'

Image
NE POSTOJE DVIJE ISTINE, TKO LAŽE? /

Zadravec detaljno opisala sve sumnjive radnje u bolnici i tvrdi: 'Vatavuk je sebe usporedio s Hitlerom'

Vatavuk je rekao da je između generala i vozača još puno raznih gradacija vojnika, ali je rekao da je Hitler poslije generala imao sastanak s vozačima, jer su mu najvažniji za Blitzkrieg. Sablažnjeni smo moji kolege i ja da osoba iz javnog prostora, koja vodi javnu bolnicu, upotrebljava nacistički i fašistički vokabular i opčinjena je nacističkim simbolima, pa je tako 'važnije' predstojnike klinika nazvao jastrebovima koji su tražili moju smjenu", rekla je Zadravec na saslušanju u Saboru.

'Hvala na pitanjima'

N1 je dobio i odgovor prozvanog Vatavuka, koji nije htio ništa komentirati. "Hvala na pitanjima, ali ne mogu komentirati današnje izjave dr. Zadravec na saborskom odboru. Sve vezano za ranije iznesene tvrdnje i izjave dr. Zadravec kao v.d. ravnatelja KBC Sestre milosrdnice su javno iznesene u službenim priopćenjima proteklih dana i nemamo tome što dodati. Vezano za vaše pitanje, i ostalo što je iznijela je potpuno izvučeno iz konteksta i neistinito prikazano", odgovorio nam je v.d. ravnatelja Vatavuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo