JOŠ NEKOLIKO DANA / Zoran Šprajc i RTL Direkt nominirani za 'Večernjakovu ružu', glasajte putem SMS-a!

Image

Na RTL proljeće je stiglo i prije nego smo očekivali, jer su, eto, već zamirisale i 'ruže'! Tako je u 2015. godini, u izboru TV osobe godine za nagradu 'Večernjakova ruža', kojom, se mjeri kvaliteta, popularnost i gledanost, nominiran urednik i voditelj Zoran Šprajc.

14.3.2016.
12:12
VOYO logo

U izboru TV osobe godine za nagradu 'Večernjakova ruža', kojom, se mjeri kvaliteta, popularnost i gledanost, nominiran urednik i voditelj Zoran Šprajc. Osim što je nominiran za TV osobu, i RTL Direkt je ušao u nominaciju za TV emisiju godine.

No, to nije kraj, jer je i glumac Goran Navojec nominiran u kategoriji TV glumačko ostvarenje godine, za ulogu u seriji 'Horvatovi', dok su čak dvoje mališana, Mia Negovetić (pobjednica prve sezone 'Zvjezdica'), te Jan Begović (jedan od najmlađih glumaca serije 'Horvatovi'), nominirani u kategoriji Novo lice godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nominirane možete glasati do 18. ožujka slanjem SMS-a na broj 60085 i to tako da upišete ključne riječi. Za Zorana Šprajca možete glasati upisavši 'RUZA2015 15', za emisiju RTL Direkt SMS: RUZA2015 54, za Gorana Navojca SMS: RUZA2015 53, za Miu Negovetić SMS: RUZA2015 75 i Jana Begovića SMS: RUZA2015 72. Cijena SMS poruke iznosi 2.40 kn (uključen PDV).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo