RASPOJASANI ZOKI /

Predsjednik Milanović kakvog dosad niste vidjeli: U društvu rodbine iz sveg glasa zapjevao poznati hit

Image
Foto: Screenshot Twitter

Predsjednik Zoran Milanović snimljen je u opuštenoj atmosferi u jednoj dalmatinskoj konobi, gdje je s ostatkom obitelji slavio rođendan svog rođaka, a video se širi društvenim mrežama

16.2.2022.
15:11
Screenshot Twitter
VOYO logo

Predsjednik Republike, Zoran Milanović iskoristio je proteklu subotu za posjet svome zavičaju, mjestu Glavice pored Sinja. Ondje je otišao kako bi s rodbinom proslavio 50. rođendan svog rođaka Ante Milanovića Brke.

Šira obitelj Milanović priredila je proslavu u tradicionalnoj konobi, uz obilje hrane, pića i pjesme. Posebno je zanimljivo bilo vidjeti kako predsjednik iz sveg glasa pjeva: "Večeras je naša pjesma". Naime, video s proslave širi se društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Voli on Glavice, baš smo lijepo feštali. Po starinski, uz vino i hranu i vatru. To je najzdravije. Dođe nam Milanović često. Svi su njegovi odavde, on ima naše gene iako je odrastao na zagrebačkom asfaltu", rekao je jedan od onih koji su feštali s predsjednikom na Brkinom rođendanu. Ponosni su što dolazi često u svoj zavičaj, kojeg očito nije zaboravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo