ZOKIJEVA UTRKA ZA PANTOVČAK: / Evo tko će biti na čelu Milanovićeva tima, šef kampanje je dobro poznati SDP-ovac

Image

'Predsjednik s karakterom' je Milanovićeva 'furka' za predstojeće predsjedničke izbore pa se postavlja pitanje tko će sve biti dio 'Zokijeva' tima?

19.6.2019.
9:29
VOYO logo

Zoran Milanović bacio se na posao kompletiranja tima s kojim misli krenuti u utrku i pobjedu za Pantovčak. Istodobno, bivši premijer radi i na strategiji koja bi mu trebala pomoći pridobiti naklonost više od milijuna birača, s koliko se inače u Hrvatskoj i osvaja predsjednički mandat, piše portal Vijesti.hr. "Predsjednik s karakterom" je Milanovićeva "furka" za predstojeće predsjedničke izbore pa se postavlja pitanje tko će sve biti dio "Zokijeva" tima?

Milanović je dobio potporu SDP-a, a šef stranke, Davor Bernardić, jako je zadovoljan. "Građani će svoje reći na izborima, ono što sam i rekao - očekujemo pobjedu, a građani će svoje reći na izborima", poručio je Bernardić. Mnogi u Milanovićevu timu su i nekada blisko surađivali s njim, a neki od njih su dobro poznati članovi SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MILANOVIĆ POTVRDIO - KREĆE U BITKU ZA PANTOVČAK: /

Otkrio je koji će mu biti slogan, uskoro će se i obratiti javnosti

Image
MILANOVIĆ POTVRDIO - KREĆE U BITKU ZA PANTOVČAK: /

Otkrio je koji će mu biti slogan, uskoro će se i obratiti javnosti

Tim baš 'kao nekada'

U Milanovićevu timu je sada, baš kao i nekada, SDP-ovac Orsat Miljenić, saborski zastupnik. On je sada u funkciji šefa kampanje. Nikola Jelić, nekadašnji glasnogovornik Milanovićeve vlade, ponovno je glasnogovornik. Strateg kampanje je Ivan Račan, inače sin pokojnog Ivice Račana. Premda se tim tek popunjava i strategija se razrađuje, glavne misli i naglasci kampanje su tu. "Sebe vidim kao kandidata i predvodnika moderne Hrvatske koja se ne boji, koja je progresivna, koja se ne boji drugačijeg i koja se ne ograđuje bodljikavom žicom", poručio je Milanović.

Image

18.09.2015., Zagreb - Predsjednik Vlade RH Zoran Milanovic odrzao je u Banskim dvorima izvanrednu konferenciju za medije na kojoj je govorio o stanju u zemlji i eskalaciji izbjeglicke krize. Izbjeglicama je porucio da mogu proci hrvatskom i da idu dalje. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

I drugi SDP-ovci kazali su da njihov bivši šef može računati na njih kada je posrijedi njegova predsjednička kampanja i kandidatura. Saborska zastupnica Sabina Glasovac rekla je da će "učiniti sve da pomogne Zoranu Milanoviću da postane predsjednik" te naglasila da će on "vratiti optimizam i vjeru da u Hrvatskoj vrijedi ostati". "Cijeli će SDP u skladu s jučerašnjom odlukom stati uz Zorana Milanovića", rekao je Branko Grčić, predsjednik središnjeg savjeta stranke. No, Milanović ne može uspjeti bez glasača drugih stranaka. Zato Arsen Bauk kaže da je prirodno očekivati da su to "stranke ljevice i lijevog centra s određenim dijelom građana koji podržava njega kao političara ili stavove koje on iznosi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo