HRABRE VOZAČICE / ZET-ove dame Ana i Nikolina 2018. satima su vozile Vatrene kroz masu u Zagrebu: 'Nadam se da ćemo ponoviti povijest'

Među mogućim izvođačima spominju se Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Indira, a očekuje se mnoštvo, no pitanje je hoće li biti nadmašena brojka od pola milijuna Hrvata iz 2018.

14.12.2022.
20:44
VOYO logo

Poznato je da će doček Vatrenih biti u nedjelju poslijepodne u Zagrebu,a središnji događaj koji organiziraju grad Zagreb i HNS bit će na Trgu bana Jelačića, kao i davne 2018. godine.

Među mogućim izvođačima spominju se Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Indira. Očekuje se mnoštvo, no pitanje je hoće li biti nadmašena brojka od pola milijuna Hrvata iz 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nisu poznati detalji oko dolaska Vatrenih

Samo put od zračne luke, sjećamo se, trajao je satima da bi ih onda dočekao dupkom pun Trg. Iz HNS-a su poslijepodne objavili da je predviđeno slijetanje u Zagreb oko 17 sati. Točno u to vrijeme igrat će se drugo poluvrijeme finala Svjetskog prvenstva.

Image
'MOŽETE VI IMATI TALENTE...' /

Kolinda komentirala utakmicu protiv Argentine: 'Ja sam se bojala suđenja. Uvijek ide sve u prilog onim velikima...'

Image
'MOŽETE VI IMATI TALENTE...' /

Kolinda komentirala utakmicu protiv Argentine: 'Ja sam se bojala suđenja. Uvijek ide sve u prilog onim velikima...'

Naime, još uvijek nije donesena odluka kako će Vatreni od Velike Gorice doći do centra. Igrači dolaze iz Katara gdje su visoke temperature, pitanje je hoće li ih organizatori staviti u autobus otvorenog tipa i riskirati možda bolest i prehladu, prenosi Danas.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svi su bili tako veseli'

Te 2018. je između ostalog sve pod kontrolom držala i gospođa Ana Golomeić, vozačica ZET-a.

"U principu je bilo lagano, sve je bilo super, fokusirati se na to da netko ne izleti ili ne padne", kazala je vozačica ZET-a pa je rekla da je tada prvi put vozila cijelim putem u prvoj brzini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su bili toliko veseli, toliko je bilo ljudi, sve je bilo prekrasno", prisjetila se pa dodala da su 2-3 dana ranije doznali tko će voziti nogometaše. "Nismo bili toliko ni spremni. Nema tu pripreme, samo razmišljaš da bude sve okej i odradiš svoj posao kako treba i profesionalno", dodala je.

Gospođa Nikolina Žiljak također je odigrala svoju ulogu u vožnji Vatrenih. Na pitanje, RTL-ovog reportera Borisa Miščevića, je li se ponadala da će joj opet pripasti ta uloga, odgovorila je: "Moram priznati da jesam. Nadam se da ćemo opet ponoviti tu povijest zajedno, ali Živi bili pa vidjeli!", kazala je pa dodala i da su prošle 144 godine da je takvo iskustvo nemoguće zaboraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećaj je isti i dalje, neopisiv i nevjerojatan kakav je bio i onda. Nadamo se da će proći sve isto kao i onda. Mi uopće nismo znali koliko će biti ljudi. Naravno da je bio šok, ali odradili smo to kako se očekivalo od nas", kazala je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo