PROKAZAO KLJUČNE STVARI / Žestoki Miro Bulj nije štedio premijera nakon najave o ukidanju prireza: 'Plenkoviću poručujem da svojim gloginje mlati'

Image
Foto: Pixsell

'Sinju prirez ne može ukinut niti će na temelju toga ikom u Sinju rasti plaća jer smo mi prirez već ukinuli kako bi Sinj bio najbolje mjesto za ulaganje i život u Hrvatskoj', napisao je Bulj

2.5.2023.
19:01
Pixsell
VOYO logo

Nakon najave o povećanju plaća kroz porezno rasterećenje, gdje postoji deja da se, kako bi rasle plaće građanima prirez u potpunosti ukine te da se istodobno lokalnim jedinicama ostavi mogućnost da same određuju stopu poreza na dohodak, na svojem je Facebook profilu žestoko reagirao saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja Miro Bulj.

"Znate li kako vam Plenković nakon što se natukao love od inflacije koja mu puni proračun obećava povećanje plaće? Tako što će ukinut prirez i smanjit porez na dohodak koji ide gradovima i općinama. Od centralne države, svojih usta i svojih lopova ne misli ništa uzet", započeo je svoju objavu Bulj na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prirez već ukinuli

"Sinju prirez ne može ukinut niti će na temelju toga ikom u Sinju rasti plaća jer smo mi prirez već ukinuli kako bi Sinj bio najbolje mjesto za ulaganje i život u Hrvatskoj. A Plenkoviću poručujem da svojim gloginje mlati i pomogne narodu kojeg je ubila inflacija za koju je on dijelom odgovoran. Prvo jer su nametali sulude epidemiološke mjere i zatvaranja dok su istovremeno pljačkali narod kao ovaj mali HDZ-ovac koji je na falšim testovima zaradio Lamborghinija, a onda i jer su uveli euro u najgorem mogućem trenutku, u jeku inflacije. Nek odmah povuče poteze kojima će oduzeti od svojih lopova na razini države i dat narodu! Sinj na narod, radnike i poduzetnike misli stalno i ne čeka kao Plenković prvi mjesec izborne godine i onda još javno najavljuje da će dati ono što nije njegovo nego općina i gradova", kazao je Miro Bulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, premijer Andrej Plenković najavio je kako će od 1. siječnja 2024. godine rasti plaće građanima, a model rasta tek će se odrediti u narednom periodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo