Priznala krivnju / Žena od 135 kilograma ubila svog dečka teškog 54 kilograma: Ugušila ga nakon što mu je sjela na prsa

Image
Foto: Windi Thomas/Facebook

Policiji je rekla kako je na dan ubojstva bila u alkoholiziranom stanju i pokušavala je kupiti drogu

5.12.2018.
10:43
Windi Thomas/Facebook
VOYO logo

Amerikanka Windi Thomas (44) optužena je za ubojstvo svog dečka. Ubjstvo se dogodilo u gradu Eerie u saveznoj državi Pennsylvaniji. Thomas je svog dečka Keena Butlera (44) ubila tako što mu je sjela na prsa i onemogućila disanje.

Optužena je priznala krivnju za ubojstvo trećeg stupnja te joj prijeti zatvorska kazna od 18 do 36 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaznom se slaže i odvjetnik Windi Thomas, a savjetovao je da joj se smanji kazna s 20-40 godina na 18-36 godina zbog toga što je priznala ubojstvo.

"Uzimajući u obzir činjenično stanje slučaja, mislim da je takva kazna poštena za obje strane", rekao je odvjetnik Windi Thomas, Mark Del Duca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanka je nakon ubojstva policiji rekla da je bila u alkoholiziranom stanju i pokušavala je kupiti crack ili kokain te da se tada sukobila sa svojim dečkom. 

Stotinu i trideset pet kilograma teška Amerikanka svog je 54 kilograma teškog dečka prvo nožem ubola u ruku, nakon čega ga je izudarala nogom od stola. Thomas je Butlera potom ugušila tako što mu je sjela na prsa. Obdukcijom je utvrđeno da su Butleru udarcima tupim predmetom ozlijeđeni vrat, prsa i glava te da je ubijen tako što mu je onemogućeno disanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je trebala dobiti 40 godina ili više", rekla je žrtvina sestra Sandra Jean Butler. "Zaslužila je doživotnu zatvorsku kaznu."

Sandra Jean tvrdi da je veza njezinog brata Keena i Windi Thomas trajala dvije godine te da su se tijekom veze često sukobljavali. "Jednom sam joj prilikom čak i rekla da je molim da ne ubije mog brata. Ovakav se rasplet mogao očekivati", dodala je Sandra Jean.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keeno Butler je iza sebe ostavio kćer, dvoje unučadi, majku i devetero braće, piše Daily Mail.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo