'NEKA ME DEMANTIRA' / Zekanović optužio Milanovića da se drogira, pa ga pozvao da se testira: 'On uzima nekakve aditive, nekakve stimulanse'

Image
Foto: Patrik Macek/Robert Anic/Pixsell

Hrvoje Zekanović smatra da bi se predsjednik trebao testirati na različite supstance

21.4.2022.
11:02
Patrik Macek/Robert Anic/Pixsell
VOYO logo

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović komentirao je za N1 televiziju posljednje izjave predsjednika Zorana Milanovića koji ga je optužio da ga je kupio HDZ.

“Ja stvarno ni sa čim ne mogu objasniti njegovo ponašanje, osim da on uzima nekakve aditive, nekakve stimulanse”, optužio je Zekanović predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da je on u oporbi i nije se složio s tezom da je na "aktualcu" postavljao pitanja koja vladajućima idu "niz dlaku".

“Nek se predsjednik testira i neka me demantira. Njegovo ponašanje sugerira da njegovo raspoloženje ovisi o onome što on pije, puši ili konzumira, neka me demantira”, odgovorio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam mu ja Banožić'

Rekao je da se ne boji Milanovićeva uzvraćenog udarca.

“On se mene treba bojati. Ja mu nisam Banožić, ali nije stvar što će mi odgovoriti, nek' se čovjek testira”, inzistirao je Zekanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Milanović je jučer rekao kako bi DORH trebao ispitati kako je Zekanović od "velikog 'hejtera' postao saveznik". "Novac, gospodo, vaš novac", rekao je predsjendik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo