OSMIJEH OD UHA DO UHA /

Mamić u društvu zgodne djevojke na premijeri u Sarajevu. Nosila je haljinu od 1.700 eura

Image
Foto: Damir Hajdarbasic

Zbog izvlačenja novca iz Dinama Zdravko Mamić pravomoćno je osuđen na šest i pol godina zatvora

20.9.2024.
6:05
Damir Hajdarbasic
VOYO logo

Film o legendarnom Vahidu Halilhodžiću "Moja istina-Vaha" premijerno je prikazan na otvaranju 13. Međunarodnog sportskog simpozija "Simposar" u Sarajevu. Premijeri filma je prisustvovao veliki broj poznatih, a među njima je bio i Zdravko Mamić kojem je društvo pravila njegova 27 godina mlađa partnerica Jelena Planinić, javlja Dnevni Avaz.

Kako javlja portal  Planinić (36) iz Ljubuškog s Mamićem je u vezi neko vrijeme, a ovoga je puta nosila crnu haljinu te visoke pete. Cijena ove haljine je oko 3.430 KM ( oko 1.700 eura).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Damir Hajdarbasic/PIXSELL

Podsjetimo, zbog izvlačenja novca iz Dinama Zdravko Mamić pravomoćno je osuđen na šest i pol godina zatvora. Dan prije izricanja presude pobjegao u Bosnu i Hercegovinu.

Image
Foto: Damir Hajdarbasic

Krajem kolovoza, kako je pisao RTL Europski sud za ljudska prava odbio je tužbu braće Mamić. Štefica Stažnik koja je zastupala Hrvatsku ne krije oduševljenje pobjedom. Mamići su pokrenuli postupak protiv Hrvatske 2022. godine. I to zbog nekoliko argumenta - nepravično suđenje, neovlašteni tužitelj, nemogućnost sudjelovanja na žalbenoj raspravi, ali i komentiranje najviših državnih dužnosnika kroz postupak. Odvjetnica koja je pisala i ustavnu i europsku tužbu je iznenađena, jer se sud bavio samo mitom koje je Mamić dao sucima, dok je sve ostalo ignorirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo