roditelji ne mogu vjerovati / Zbog uvođenja vjeronauka u dubrovačke vrtiće prijete podjele od najmlađe dobi!

Image
Foto: Sanjin Strukic/Nikola Cutuk/PIXSELL

'Nisam mogla vjerovati kakav je to prijedlog. Pa zar od najmlađe dobi djecu treba stavljati u takav program naobrazbe?', upitala je jedna majka čije dijete pohađa vrtić u Dubrovniku

27.5.2015.
13:23
Sanjin Strukic/Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Nedavno je u Dubrovačkim vrtićima, tijekom jednog od redovitih roditeljskih sastanaka, roditeljima predloženo uvođenje vjeronauka u vrtiće, javlja Dubrovački dnevnik.

"Nisam mogla vjerovati kakav je to prijedlog. Pa zar od najmlađe dobi djecu treba stavljati u takav program naobrazbe? Vjernica sam, i cijela moja obitelj, ali u toj dobi vjeronauku nije mjesto u vrtićima", izjavila je za Dubrovački dnevnik jedna majka čije dijete pohađa vrtić u Gradu Dubrovniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije riječ o uvođenju vjeronauka, već o anketi koja je potaknuta od samih roditelja, koju provodimo u suradnji s Dubrovačkom biskupijom, kako bismo doznali koliki je interes za vjeronauk u našim vrtićima", kazala je za Dnevnik ravnateljica Dječjih vrtića Dubrovnik Boja Mustač te dodaje kako osobno smatra da je vrtićka dob prerana za uvođenje vjeronauka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo