Zbog ustaških znakova 13 optužnih prijedloga

Proslava obljetnice Oluje tradicionalno se održala u Čavoglavama, gdje se na koncertu Marka Perkovića Thompsona okupilo oko 80 tisuća ljudi.

6.8.2011.
12:31
VOYO logo

Revijalnim nogometnim turnirom te nastupom 14 kulturno-umjetničkih društava iz cijele Hrvatske u Čavoglavama je održana velika proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i 16. obljetnice operacije Oluja.

U sklopu programa je, osim nogometa, folklora i pjesme, održan i nastup pet mladih rock bendova. Posjetitelje je najviše oduševila nekoliko stotina metara duga povorka motociklista koji su u 17 sati put Čavoglava krenuli iz Drniša. Vrhunac večeri bio je nastupi pjevača Marka Perkovića Thompsona i Mladena Grdovića. Okupilo se oko 80 tisuća ljudi, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je to skup visokog rizika, organiziran je bio, prvi put, policijski stožer. Proslavu i posjetitelje policija je snimala kamerama i fotoaparatima kako bi onemogućili izgrednike da nekažnjeno veličaju ustaštvo i šire mržnju. Tijekom dana policija je podnijela ukupno 13 optužnih prijedloga protiv osoba koje su na sebi imale ustaška obilježja.

Vezani članak:

arti-201108050015006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo