Klanječka ulica / Zbog puknuća vrelovoda dijelovi Zagreba do sutra ostaju bez tople vode

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Sve terenske ekipe HEP-Toplinarstva su angažirane na hitnom lociranju i sanaciji puknuća

7.9.2020.
13:05
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Zbog puknuća magistralnog vrelovoda u Klanječkoj ulici u ponedjeljak u 15 sati privremeno će biti obustavljena opskrba toplom vodom u Gajnicama, Malešnici, Španskom, Rudešu, Prečkom i u zapadnom dijelu Vrbana, izvijestilo je HEP-Toplinarstvo.

Nije utvrđeno mjesto puknuća

Također, navodi u propćenju HEP-Toplinarstvo, bez isporuke toplinske energije trenutno su krajnji kupci u Novom Zagrebu, gdje je u tijeku utvrđivanje lokacije puknuća vrelovoda, dok je krajnjim kupcima u istočnom dijelu Zagreba normalizirana isporuka toplinske energije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljuju da je predviđeno vrijeme trajanja obustave isporuke toplinske energije krajnjim kupcima u zapadnom dijelu Zagreba (Gajnice, Malešnica, Špansko, Rudeš, Prečko i Vrbani) do sutra u jutarnjim satima, a vrijeme trajanja obustave u Novom Zagrebu ne mogu predvidjeti jer je u tijeku lociranje mjesta puknuća vrelovoda.

Image
uništena je /

Radnici uređivali nogostup u Međimurju i pronašli - granatu iz Drugog svjetskog rata!

Image
uništena je /

Radnici uređivali nogostup u Međimurju i pronašli - granatu iz Drugog svjetskog rata!

Nakon što se utvrdi točno mjesto puknuća opseg obustavljenih naselja će se smanjiti, odnosno obuhvatit će krajnje kupce koji se toplinskom energijom opskrbljuju iz puknute vrelovodne cijevi, dok će ostalim krajnjim kupcima biti osigurana kontinuirana isporuka toplinske energije, navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve terenske ekipe HEP-Toplinarstva su angažirane na hitnom lociranju i sanaciji puknuća vrelovoda te će uložiti maksimalne napore da radovi završe u najkraćem roku, poručuju iz te tvrtke.

HEP tvrdi da će Novi Zagreb, Kruge, Savica, Sigečica, Borovje, Folnegovićevo, Ferenščica, Dubrava, Donji grad, Trnje, Njivice, Martinovka, Vrbik i Cvjetno oko podneva dobili toplu vodu. Primili su puno pritužbi građana i planiraju sve sanirati do kraja tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo