vozači, oprez! / Zbog prometne nesreće u tunelu Sveti Rok prema Zagrebu se vozi jednim trakom, kolona vozila je 10 kilometara

Image
Foto: HAK

Također, prometna nesreća je i kod čvora Vrgorac zbog čega se promet iz smjera Zagreba preusmjerava na čvor Ravča

21.8.2022.
8:01
HAK
VOYO logo

Zbog prometne nesreće u tunelu Sveti Rok na autocesti A1 u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom zbog čega se stvorila kolona od deset kilometara, izvijestio je HAK.

Također, zbog prometne nesreće kraj čvora Vrgorac sav promet zatvoren je prema izlazu s autoceste iz smjera Zagreba te se vozila preusmjeravaju na čvor Ravča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Magla ponegdje smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. IZ HAK-a upozoravaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da drže sigurnosni razmak između vozila.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Na dijelu dionice autoceste A1 od južnog dijela Bristovac do vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h zbog jakih bočnih udara vjetra (bure).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo