NIJE VARKA, VEĆ RAJ NA ZEMLJI / Zavirite u poljsku bazu Bilić boysa!

Hotel pruža sve što jednoj vrhunskoj reprezentaciji treba u ovako delikatnom trenutku. Saune, jacuzzije, prostore za masažu i razgibavanje, dvoranu za sastanke i 100 hektara zemljišta idealnog za bezbrižnu šetnju.

5.6.2012.
12:02
VOYO logo

U utorak je hrvatska nogometna ekspedicija napokon krenula prema svom odredištu u Poljskoj, prema bazi u kojoj će dočekati utakmice Europskog prvenstva. Iz Varšave, glavnog poljskog grada, 'kockasti' su autobusom stigli do Warke.

U hotelu Sielanka (što na poljskom znači 'idila') će provesti najmanje dva tjedna, dok se svi navijači Bilićevih izabranika nadaju kako će boravak tamo produljiti za još koji dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

Spomenuti hotel pruža sve što jednoj vrhunskoj reprezentaciji treba u ovako delikatnom trenutku. Saune, jacuzzije, prostore za masažu i razgibavanje, dvoranu za sastanke i 100 hektara zemljišta idealnog za bezbrižnu šetnju sigurno će olakšati posao izborniku Biliću.

Do terena za trening reprezentativci neće morati šetati dulje od jedne minute, a prvi će ga put isprobati već u utorak u 18 sati. Kada svemu ovome dodamo i srdačnu dobrodošlicu domaćina koja sigurno neće izostati, idila u Warki je zajamčena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

Kamere RTL-a zavirile su u bazu hrvatske nogometne reprezentacije, a kako izgleda raj na Zemlji u kojem će boraviti 'kockasti' pogledajte u našem video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo