vrijedna investicija /

Zavirili smo u prvi zdravstveni hotel u Dalmaciji

Bazen na krovu, vrhunski opremljen spa i fitness prostor, luksuzne sobe i moderna kuhinja bazirana na mediteranskim namirnicima uz veliki izbor bezglutenskih jela - odlike su prvog zdravstvenog hotela u Dalmaciji. Otvoren je u Splitu i u njega je uloženo 105 milijuna kuna

19.10.2017.
19:06
VOYO logo

Bazen na krovu uz spektakulrni pogled  svakako je dobar  ali i ne glavni adut prvog splitskog hotela za zdravstveni turizam. Jer zdravlje, sve je jasnije, ide preko tanjura, pa gosti stiže i zbog restorana gdje se ne koriste bijeli šećer ni bijelo brašno.  

"Ovaj hotel sam izabrala zato što se trudim u današanje vrijeme s obzirom na obujam šposla iu strers trudim se što više prilagoditi prehranu nekim svojim afinitetima", kaže  Leonarda Lovren iz Koprivnice.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdrave namirnice posebno se slažu, nekad i potpuno individulano ovisno je li gost dijabetičar ili ne podnosi gluten. 

"Upravo sam u pripremi zimskog menija, u karti će nam biti njoki od batata bez glutena sa srnećim gulašom. Radimo sa malim dobvaljačima OPG-ovcima i koristimo svježe lokalne namirnice", oktriva glavni kuhar Martin Grubiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hotel Marvie smješten je u blizini splitske bolnice i svih gradskih plaža. Prostire se na 10-ak tisuća četvornih metara s podzemnim i nadzemnim garažama te 74 sobe i dva luksuzna apartmana. Nudi i odličan spa i fitness prostor. 

"imamo ordinaciju fizikalne medicine i rahabilitacije te ambulantnu estetske kirurgije i dermatologije. Osim toga i standardnu hotelska ponuda koja to prati", otkriva Dijana Rubić, direktorica hotela.

Za one koji se s odmora žele vratiti mlađi nude se neinvazivni tretmani kože. 

"Nakon kojeg se pacijenti mogu vratiti svojim svakodnvnim obvezama. Najpopularniji tretmani su dermalni fileri, botox i najnoviji hit u estetici je svakako plazma", priča Mia Šušak Crnčević, doktorica dermatologije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz fizikalne vježbe u bazenu koje se mogu prilagoditi svakome gostu, tu su brojni rehabiltacijski tretmani. od sportskih ozljeda do degenerativnih  bolesti - gosti dolaze iz različitih razloga. 

"Radili smo ultrazvuk i analgetske struje, nakon čega smo stabilzacijskim vježbama ojačali mišić i vratili koljeno u prijašnje stanje", objašnjava Nevena Drašković, viši fizoterpaeut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Investicija je vrijedna 105 milijna kuna, a ispunjava jedan od strateških ciljeva u turizmu a to je gosti pristižu kroz cijelu godinu.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo