ZARAZNA BOLEST / Zatvorenici na splitskim Bilicama zaraženi svrabom: Poslani u izolaciju, odgođena i rasprava na sudu

Image
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

Svrab je primijećen prije desetak dana, a nakon što je utvrđeno da se radi o toj zaraznoj bolesti u zatvoru su, kako se neslužbeno doznaje, poduzeli sve mjere zaštite i liječenja oboljelih osoba. Sva četvorica zatvorenika izdvojeni su i poslani u izolaciju uz mjere liječenja

14.9.2023.
9:35
Miranda Čikotić/PIXSELL
VOYO logo

Četiri zatvorenika splitskog zatvora na Bilicama dobilo je zaraznu bolest svrab zbog čega su poslani u izolaciju, a zbog svraba među zatvorenicima je, kako se doznaje, odgođena i jedna sudska rasprava.

Svrab je primijećen prije desetak dana, a nakon što je utvrđeno da se radi o toj zaraznoj bolesti u zatvoru su, kako se neslužbeno doznaje, poduzeli sve mjere zaštite i liječenja oboljelih osoba. Sva četvorica zatvorenika izdvojeni su i poslani u izolaciju uz mjere liječenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svraba je na Općinskom sudu u Splitu odgođena i jedna rasprava što je Hini potvrdio predsjednik tog suda, dok na Županijskom sudu u Splitu nije bilo odgode zbog svraba.

"Na našem sudu zbog toga nije odgođena niti jedna rasprava, a i nismo imali neke rasprave u kojima je bio istražni zatvor. Što se tiče istražnih zatvora i produljenja to se odradi video linkom", kratko je kazao glasnogovornik Županijskog suda sudac Dinko Mešin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Sakoman: 'Sustav za kontrolu droga se nakon 2015. rasuo i tada je krenula prava epidemija ovisnosti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo