PROMETNI KOLAPS KREĆE / Nove muke za građane Zagreba: Zatvara se jedan od podvožnjaka kroz koji su redovito najveće gužve

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Svi stanovnici Vrapča, Stenjevca, Gajnica i Podsuseda će za putovanje smjerom sjever - jug morati koristiti cestovni podvožnjak u naselju Vrapče

17.6.2022.
16:00
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

U Zagrebu će se od srijede, 22. lipnja, zatvoriti cestovni podvožnjak koji spaja Ilicu i Aleju Bologne sa Zagrebačkom avenijom, te će biti zatvorena za sav promet mjesec dana, točnije od 22. lipnja u 7 sati do 26. srpnja u 4 sata.

Zbog radova na sanaciji željezničkog podvožnjaka će svi stanovnici Vrapča, Stenjevca, Gajnica i Podsuseda za putovanje smjerom sjever - jug morati koristiti cestovni podvožnjak u naselju Vrapče kako bi preko Oranica stigli do Zagrebačke avenije ili ići preko Ilice i Ulicom Baruna Filipovića kako bi prošli ispod pruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo su obilazni putevi

Inače je tim stanovnicima automobilom do Samobora potrebno 20-ak minuta, a od srijede bi im se put mogao odužiti i na više od sat vremena kroz tunel Podsused i preko Zaprešića.

Koristite li Samoborsku cestu i dolazite li njome iz smjera zapada prema Zagrebu moći ćete na Zagrebačku aveniju doći Škorpikovom ulicom u Jankomiru gdje ćete zatim izaći na Ljubljansku aveniju i onda dalje prema zapadu. Postoji i druga opcija, a to je da se vozite Škorpikovom ulicom do ulice Jankomir, a zatim pokraj shopping centra City Centar One West izađete na Ljubljansku aveniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo