Zastupnici ne žele dati 500 kn za božićni koncert!?

Pozivu na božićni koncert koji je organizirao predsjednik Josipović odazvali su se brojni diplomati i gospodarstvenici, ali ne i saborski zastupnici.

19.12.2010.
11:03
VOYO logo

Predsjednik Ivo Josipović glavni je inicijator dobrotvornog božićnog koncerta najavljenog za ponedjeljak u 20 sati u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski.

"S predsjednikom na koncert" trebao bi postati nezaobilazni događaj na kulturnoj mapi Zagreba. Na prvom koncertu u ponedjeljak na repertoaru će biti djela suvremenih skladatelja, koja će izvesti vrsni mladi glazbenici, svi redom odlični studenti Muzičke akademije uz podršku ansambla Zagrebačkih solista, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim saborskim zastupnicima, Ured predsjednik ulaznice s uplatnicama je poslao i na adrese članova diplomatskog zbora, gospodarstvenika iz privatnih tvrtki.

Očekuju da će napuniti malu dvoranu i prikupiti oko 150.000 kuna koje će uplatiti na račun udruge "ADHD i ja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su diplomati i gospodarstvenici uglavnom potvrdili svoj dolazak, saborski zastupnici su poziv potpuno zanemarili. Kako doznaje Večernji list, pobunili su se da im je previše dati 500 kuna za ulaznicu za božićni koncert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo