ZAŠTO KLISOVIĆ ŽELI PREUZETI ZAGREB OD BANDIĆA? / 'Treba zaustaviti propadanje grada! Ne možemo više ovo trpjeti'

Image

Imam jednu viziju razvoja grada koju vjerujem dijele većina naših sugrađana. To je vizija pametnog grada u kojem se kvalitetno živi u kojem žive zadovoljni ljudi, kazao je Klisović

17.2.2021.
19:28
VOYO logo

Otkako je postao službeni SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Joško Klisović dao je svoj prvi intervju RTL-u Danas.

Klisović je rekao kako mu je motivacija zaustavljanje propadanje grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niti ja, koji sam rođen i živio sam u ovom gradu cijeli život, kao i moji sugrađani, ne možemo više trpjeti ovakvu devastaciju i zapuštanje grada i želimo promijeniti to stanje. Dakle, ja imam jednu viziju razvoja grada koju vjerujem dijele većina naših sugrađana. To je vizija pametnog grada u kojem se kvalitetno živi u kojem žive zadovoljni ljudi", kazao je Klisović.

'Mislim da nitko nije zadovoljan trenutnim stanjem'

Smatra da ljudi nisu zadovoljni:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidite kolike kritike prima gradska uprava i gradonačelnik, ali dovoljno je samo prošetat se svojim kvartom, provozat se automobilom, gradom i vidjeti u kojem je stanju grad. Mislim da nitko nije zadovoljan trenutnim stanjem", kazao je.

'Svoju viziju Zagreba mogu pretvoriti u stvarnost'

Klisović misli da je prepoznatljiv, ali ima poruku za one koji ne znaju za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svima onima koji su imali prilike pratiti moj rad, bilo u gospodarstvu, bilo u državnom sektoru, diplomaciji prije svega, u politici ili u akademskom svijetu i civilnom društvu mislim da jesam. A onima kojima nisam još na radaru, nisam se predstavio imam tri mjeseca da obiđem sve gradske četvrti, njih 17 i upoznam se s građanima, predstavim svoje politike za te četvrti i grad općenito i stvarno pokušam dobiti povjerenje i podršku građana za ovu viziju koju imam, koju želim, mislim da mogu, odlučan sam u tome, a mislim i dovoljno sposoban da ju materijaliziram odnosno pretvorim u stvarnost."

Napomenuo je kako će tri mjeseca morati biti dovoljno jer samo toliko vremena i ima do lokalnih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo