Na taksi parkiralištu / Zaredale se tučnjave kod splitske zračne luke: Bacio ga na tlo, gurao mu prste u oči i usta...

Image
Foto: Shutterstock

Na Resniku su od početka sezone sve učestaliji sukobi koji se najviše povezuju sa sve većim brojem osoba koje se žele baviti taksi uslugama

5.7.2019.
21:52
Shutterstock
VOYO logo

Sudac istrage odredio je mjesec dana istražnog zatvora za 33-godišnjaka koji je u četvrtak ujutro u splitskoj zračnoj luci Resnik napao muškarca kojem je uz prijetnje, gurao prste u oči i usta. 

Istražni zatvor nakon ispitivanja predložilo je Općinsko državno odvjetništvo iz Splita s obzirom na to da postoje osobite okolnosti koje upućuju na opasnost da bi okrivljenik, bude li pušten na slobodu, mogao ponoviti isto ili drugo kazneno djelo, piše Splitski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U DORH-u navode kako "postoji osnovana sumnja da je okrivljenik u četvrtak oko 8.15 sati na taksi parkiralištu ispred zračne luke verbalno i fizički napao žrtvu s ciljem da ga uplaši. Nakon što ga je uhvatio za vrat i bacio na tlo, dok je ovaj ležao, gurao mu je prste u oči i usta, uz riječi prijetnje. Neposredno nakon toga 33-godišnjak se udaljio s mjesta događaja i istog dana preko aplikacije poslao žrtvi poruku prijetećeg sadržaja koja je kod njega izazvala osjećaj ugroženosti i straha za život".

Muškarac je ispitan zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. S obzirom na to da postoje osobite okolnosti koje upućuju na opasnost da bi okrivljenik puštanjem na slobodu mogao ponoviti kazneno djelo, državno odvjetništvo je predložilo, a sudac istrage odredio, istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Resniku su s početkom sezone sve učestaliji sukobi koji se najviše povezuje sa sve većim brojem osoba koje se žele baviti taksi uslugama.

Tako je utorak oko 23 sata u KBC Split liječničku pomoć zatražio 37-godišnjak s teškom ozljedom nosa. Njega je nekoliko sati ranije u zračnoj luci napala skupina muškaraca - bacili su ga na tlo i tukli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo