ZANIMLJIVI DETALJI: /

Zaštitarima Petrova Most sutra otkazuje suradnju!?

Image

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja kaže da nisu plaćali usluge zaštitarskoj tvrtki General Security.Ona je, tvrdi, obavljala isključivo tehničke poslove, a ne i usluge savjetničke prirode.

7.1.2016.
16:36
VOYO logo

Nakon što je objavljena informacija da General Security osigurava čelnika Mosta Božu Petrova, a vezano za tvrdnje Grmoje o navodnom praćenju Bože Petrova od strane policije koju je navodno zloupotrijebio tehnički resorni ministar Ranko Ostojić, postavlja se pitanje pruža li ova osiguravateljska tvrtka Mostu osim zaštitarskih i neke druge usluge kojima se bavi.

Isključivo tehnička zaštita

U razgovoru za tportal Grmoja je odbacio takvu mogućnost. Tvrdi da je riječ isključivo o tehničkoj zaštitarskoj podršci na koju su se odlučili na inicijativu Stanislava Linića, inače supruga Mostove saborske zastupnice Ines Strenje Linić. "Oni su se ponudili za angažman, njima je to bio izazov i trebala im je promocija jer su nova tvrtka", kaže Grmoja i dodaje da je sklopljen ugovor na mjesec dana na jednu kunu plus PDV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČOVJEK ZADUŽEN ZA OSIGURANJE PETROVA: /

Ostojiću se donekle može vjerovati

Image
ČOVJEK ZADUŽEN ZA OSIGURANJE PETROVA: /

Ostojiću se donekle može vjerovati

Glasnogovornik Mosta kaže da ugovor s osiguravateljskom tvrtkom završava 8. siječnja te da misli da neće biti produžen jer za tim nema potrebe.

Milijunski prihodi i ovrhe

Iako je Grmoja naveo da je riječ o mladoj tvrtki, činjenice su ipak drugačije. Ponjevićev General Security, koji ima sjedište u Donjoj Stubici, osnovana je 2002., a do 2007. partner mu je bio Hrvoje Čermak, sin generala Ivana Čermaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrtka, prema dostupnim podacima, zapošljava 23 ljudi, a bavi se različitim oblicima zaštite, detektivskim poslovima, ali i uslugama čišćenja, održavanja objekata i njegova okoliša.

Prihod od 4,55 milijuna kuna ostvarili su u 2014. dok je dobit iznosila oko 60 tisuća kuna. Zanimljivo da su u dva posljednja mjeseca 2015. imali i dvije ovrhe računa zbog dugovanja od 812 i sedam tisuća kuna, piše tportal.

PETROV U STUDENOM 2014.: ‘Znam da me prisluškuju, agente pozdravim i poželim im dobar dan’

“Ne zanima me Grmoja, pozvao sam Petrova na sučeljavanje, ako ima muda”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike