'IGRAM ISTE BROJEVE' /

Zagrepčanin u šoku! Osvojio je Jackpot od 80.000 eura: 'Nisam mogao zaspati

Image
Foto: RTL Danas/Screenshot

'Svakako treba odigrati, jer nikad ne znaš kad će sreća pokucati na tvoja vrata…', rekao je sretni dobitnik

11.9.2024.
11:53
RTL Danas/Screenshot
VOYO logo

Nakon što je sretni Zagrepčanin u 243. kolu igre "Sve ili Ništa" osvojio Jackpot u iznosu od 80.000,00 eura, ostao je u tolikoj nevjerici da je morao jučer posjetitit glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije.

„Provjeravao sam rezultate izvlačenja na internetu, ali toliko me iznenadio dobitak da sam došao kod vas uvjeriti se da je moj listić zaista dobitan“ opisao je dobitnik, javljaju iz Hrvatske Lutrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Nisam isprva mogao zaspati od uzbuđenja i tog nekog adrenalina i pozitivnog šoka. Igram uvijek iste brojeve, a sad nisam pogodio niti jedan broj ali sam ipak osvojio Jackpot“ prepričao je dobitnik.

Namjerava nastaviti igrati

Sretni Zagrepčanin redovito igra Eurojackpot i Sve ili Ništa, što namjerava nastaviti te i dalje odigravati iste brojeve: „Svakako treba odigrati, jer nikad ne znaš kad će sreća pokucati na tvoja vrata…“ zadovoljno je zaključio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku za osvajanje Jackpota od 80.000,00 eura u igri Sve ili Ništa imate svaki dan u 19 h. U svakom kolu izvlači se 11 brojeva od njih 22, a glavni dobitak osvaja se u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kad promašite svih jedanaest brojeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo