približavanje stavova / Zagrebački taksisti protiv Ubera: ipak neće biti protesta, ali će cijeli petak ljude voziti besplatno

Image

Nakon što su građani iskazali svoje mišljenje brojnim kritikama o masovnom prosvjedu zagrebačkih taksista, taksisti su odlučili svoje stavove približiti besplatnim vožnjama

8.3.2017.
12:21
VOYO logo

Nakon što su građani iskazali svoje mišljenje brojnim kritikama o masovnom prosvjedu zagrebačkih taksista, taksisti su odlučili svoje stavove približiti besplatnim vožnjama. 

Tako će i biti u petak od 8 do 16 sati kada će 86 taksista iz Udruge nezavisnih taksija Grada Zagreba građane voziti besplatno. Besplatna vožnja moći se se iskoristiti samo sa stajališta u Masarykovoj ulici u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona će vrijediti samo za područje Zagreba. Naši dečki će se izmjenjivati na stajalištu. Građani će dobiti letak u kojem ćemo im podrobno objasniti da će potpuna liberalizacija, vožnja bez licenci, dovesti do kaosa, anarhije i pada kvalitete", izjavio je potpredsjednik Udruge Krunoslav Krznarić.

Postoji mogućnost da im se pridruži još jedna taksi tvrtka koja radi u Zagrebu, ali neće sudjelovati najveće udruženje taksija Auto Taxi Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit kako će građani prepoznati koja su vozila besplatna, Krznarić je kazao:

"Mi ćemo biti tamo, uputiti građane koja su vozila besplatna. Želimo na miran način ukazati na probleme s Uberom, neće biti prosvjeda i blokade grada."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo