FOTO: / Metropola pod snijegom, a tijekom dana i više od 20 centimetara

Snijeg usporava promet na gotovo cijelom području prometne mreže u Zagrebu. Kako u cestovnom tako i u javnom gradskom prijevozu sve teče usporeno.

6.2.2015.
8:07
VOYO logo

"Tijekom cijele su noći, ekipe zimske službe ZET-a, pripremale infrastrukturu za nesmetan tijek prometa. I nadalje, prugom prolaze tramvajske ralice, a trase autobusnih linija u programu su prioritetnog čišćenja snijega. Iako su poduzete sve preventivne mjere koje imaju za cilj osigurati povezanost svih gradskih predjela, povremeno su moguća odstupanja od predviđenog rasporeda, a savjetujemo i raniji polazak na odredišta!", izvijestili su iz ZET-a

Sljemenska cesta zatvorena je za sav promet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privremeno su obustavljene linije:

- 138 (Britanski trg - Zelengaj - Britanski trg) privremeno je obustavljena - 101 (Britanski trg - Gornje Prekrižje) - 142 (Vrapčanska aleja - Jačkovina - Vrapčanska aleja) - 143 (Vrapčanska aleja - Orešje)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autobusi linije 169 (Savski most - Kupinec) voze skraćeno do Cupara.

U Zagrebu i više od 20 cm snijega

Prema podacima DHMZ-a u 7 sati u Zagrebu na mjernoj postaji Zagreb-Maksimir izmjereno je 4 cm snijega, dok je na postaji Zagreb -Grič izmjereno 5 cm snijega. Na Sljemenu je izmjereno 68 cm snježnog pokrivača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebu je oblačno i vjetrovito sa snijegom. Na širem gradskom području ponegdje će u tijeku dana pasti više od 20 cm novoga snijega. Puhat će umjeren i jak, u višim predjelima i olujan sjeveroistočni vjetar. Temperatura zraka od -2 do 0 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo