ZADRANINA PITALI ŠTO JEDE OD MORSKIH PLODOVA I POVRĆA: / Sve je nasmijao njegov urnebesan odgovor, ali i ono što je uslijedilo

Image
Foto: screenshot YouTube

Ljude su na tržnici ispitivali što jedu od morskih plodova i od povrća na što je legenda Enio odgovorio: 'Od morskih plodova sol, a od povrća samo kapulicu. Dragane!

24.2.2020.
13:37
screenshot YouTube
VOYO logo

Novi video koji se širi društvenim mrežama i kroz smijeh osvaja srca hrvatskih korisnika interneta snimljen je u Zadru, a glavni lik je zadarski umjetnik Enio Meštrović. Prije nekoliko dana na YouTubeu izašao je video KUD-a Bleke i počeo se širiti brzinom munje upravo zbog Enija, inače predsjednika te udruge, piše Zadarski.hr.

Ljude su na tržnici ispitivali što jedu od morskih plodova i od povrća na što je legenda Enio odgovorio: "Od morskih plodova sol, a od povrća samo kapulicu. Dragane! Čekaj, bog ga je*a, iđemo pivu popit."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vrlo kratkom roku korisnici društvenih mreža su s oduševljenjem počeli dijeliti video, no oni su mislili da se tu radi o slučajnom prolazniku dok je Enio bio u ulozi svog standardnog lika, zapuštenog Richarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo