U zadarskom Arsenalu / Zadar DigIT: jedinstvena konferencija o digitalnom turizmu u Hrvatskoj će sutra i preksutra okupiti više od 300 posjetitelja iz cijele Hrvatske

Image

Po prvi put konferenciju u svojstvu generalnog sponzora podržava i Hrvatska turistička zajednica, koja će svojim predavanjem i otvoriti konferenciju te dati kontekst o čemu će se detaljnije pričati tijekom konferencije: Kako se Hrvatska prezentira svijetu?

30.11.2016.
9:28
VOYO logo

U prostorima zadarskog Arsenala 1. i 2. prosinca po treći se put odvija jedina i jedinstvena konferencija o digitalnom turizmu u Hrvatskoj – Zadar DigIT, koja će ove godine okupiti više od 300 posjetitelja iz cijele Hrvatske.

Po prvi put konferenciju u svojstvu generalnog sponzora podržava i Hrvatska turistička zajednica, koja će svojim predavanjem i otvoriti konferenciju te dati kontekst o čemu će se detaljnije pričati tijekom konferencije: Kako se Hrvatska prezentira svijetu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teme poput digitalne transformacije, razvijanja povjerenja u digitalnom okruženju, praktična upotreba Googleovih i drugih digitalnih alata i ovoga će puta biti detaljno predstavljeni na konferenciji.

Posebnu pažnju ove godine privlače i panel rasprave, i to čak dvije u petak: jedna na temu video /filmske produkcije i njezinog doprinosa turizmu, koja je ostvarena u suradnji sa Zadar Film Commission uredom. Sudionici su vrlo zanimljivi sugovornici: Lucijana Natalija Jerković, voditeljica Globalni PR; Ante Rados, direktor TZ Grada Zadra; Mihaela Kadija, direktorica TZ Zadarske županije; Marjana Marasović, direktorica TZ Starigrad; Tomislav Peleski, location manager (Uzvodno rijekom); Ivana Zrilić, voditeljica Filmskog ureda Zadar (INOVACIJA, Zadarska županija), a panel će moderirati dr. sc. Božena Krce Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Drugi panel u organizaciji ekskluzivnog edukacijskog partnera Algebre će ući u dubinu problematike digitalizacije te pojasniti zbog čega je digitalna transformacija nužna i važna ne samo za hrvatski turizam, već i za hrvatsko gospodarstvo. Sudionici Algebrinog panela su Goran Radman i Leo Mršić ispred Algebre te Ante Galić ispred TZ Grada Zadra. Panel će moderirati Marko Hrnjak, direktor marketinga Algebre.

Naposljetku, svojevrsni vrhunac konferencije je gostovanje Daniele Ivanove iz Vibera te Ane Vjetrov iz Turističke zajednice Njemačke. Daniela Ivanova predstavit će mnoštvo noviteta koje je Viber upravo izbacio kao nadogradnju na svoju standardnu chat aplikaciju čime se pretvara u pravu mobilnu društvenu mrežu, a od Ane Vjetrov saznat ćemo kako svoje aktivnosti planira i izvršava TZ Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i svih dosadašnjih godina, uz Zadar DigIT su i vjerni partneri: Hrvatska turistička zajednica kao generalni sponzor, Ilirija hoteli kao ekskluzivni organizacijski partner, Algebra kao ekskluzivni edukacijski partner te RTL i Vijesti.hr kao generalni medijski pokrovitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo