POTRAGA ZA PRAVOM LJUBAVI / Zabavna i originalna potraga za ljubavi u drugoj sezoni serije 'Muškarac traži ženu'

Image
Foto: PR fotografije

Regionalna premijera 2. rujna, od ponedjeljka do petka u 1:35 h na kanalu FOX

31.8.2016.
13:32
PR fotografije
VOYO logo

Serija „Muškarac traži ženu“ humoristična je priča o mladiću Joshu (Jay Baruchel) koji proživljava sve moguće i nemoguće situacije kako bi pronašao pravu ljubav. Prva epizoda druge sezone premijerno će biti prikazana 2. rujna, a nadalje će se prikazivati od ponedjeljka do petka u 1:35 h na kanalu FOX.

Serija se bazira na knjizi „The Last Girlfriend on Earth“ američkog pisca i scenarista Simona Richa koji je autor i izvršni producent serije. Glavni lik u seriji je naivni Josh – dvadesetsedmogodišnjak koji pokušava pronaći pravu ljubav i vratiti svoj život u normalu nakon prekida veze sa dugogodišnjom djevojkom Maggie (Maya Erskine). Josheva starija i uspješnija sestra Liz (Britt Lower) često mu pokušava pomoći u traženju stabilne veze, dok ga njegov najbolji prijatelj Mike (Eric André) uporno odgovara od njegovog nauma, govoreći mu da je rješenje za njegove probleme - seks za jednu noć. Ono što seriju čini posebnom i originalnom su Josheve svakodnevne situacije u kojima susreće čudovišta, trolove i razna druga bića iz mašte. „Uistinu je odlično što sam imao priliku i slobodu osmisliti ovakvu seriju i kreirati potpuno čudovišna bića ukomponirana u dosadnu svakodnevnicu. Jedva čekam da gledatelji vide što smo im pripremili u drugoj sezoni.“ Izjavio je autor Simon Rich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Nakon neuspjelih i kratkotrajnih veza u prvoj sezoni, te putovanja kroz vrijeme kako bi spasio vezu sa Maggie, Josha i njegovu ekipu u drugoj sezoni očekuju još bizarnije situacije. Liz će se naći u neugodnoj situaciji nakon što provede noć sa Djedom Mrazom. Umoran od traženja prave ljubavi, Josh odluči ispuniti svoj san i postati dizajner video igrica. Kada na poslu upozna simpatičnu Rosu u koju će se na prvi pogled zaljubiti, neće moći ni sanjati što će ga snaći – ljubavni trokut u kojem će biti i njegov najbolji prijatelj Mike...

U glavnim ulogama: Jay Baruchel kao Josh Greenberg, Eric André kao Mike Scaggs i Britt Lower kao Liz Greenberg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo