pozvao sve da učine isto / Za primjer drugim zastupnicima: Sinčić dio prve plaće potrošio na igračke za vrtić

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Živog zida je na Facebooku napisao kako je na konkretnom primjeru odlučio pokazati kolegama zastupnicima koliko se može pomoći

23.2.2016.
20:50
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić napisao je na svom Facebooku kako mu je na račun sjela prva plaća te da je odlučio kolegama konkretnim primjerom pokazati koliko, ako se samo malo odreknu, mogu pomoći.

Sinčić je u dogovoru s kolegama iz Živog zida odlučio dio plaće potrošiti na kupnju igračaka koje je donirao jednom zapostavljenom dječjem vrtiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prva zastupnička plaća sjela je na račune zastupnika. Meni jučer, pretpostavljam i ostalima. Nažalost, do dana današnjega, ni jedan jedini zastupnik se nije javio da će makar mrvicu od svoje plaće odvojiti za neki plemeniti cilj.

Stoga smo sa svojim kolegama u Živom zidu odlučili da ćemo na konkretnom primjeru pokazati kolegama zastupnicima koliko se može pomoći, koliko se može dječjih lica razveseliti ili starijima uljepšati umirovljeničke dane.

Ovaj mjesec odlučili smo odvojiti dio moje plaće i donirati novim igračkama jedan dječji vrtić koji je zapostavljen od grada i države. Ima puno takvih, nažalost. Djeca su ono najvrednije i najčišće a svi znamo kakva nam je demografska slika. Možda ih gane koji dječji osmijeh, pa sljedeći mjesec napunimo taj fond za veće i još bolje akcije", napisao je Sinčić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinčić je također poručio tetama iz vrtića u kojima fali igračaka, da im se jave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je obavijestio kako su zaprimili već nekoliko apela i zahvalio na povjerenju u Živi zid. Poručio je i kako će dati sve od sebe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo