u četvrtak nova sjednica vlade / Za Plenkovića još ništa od odmora, većina njegovih ministara, barem pred kamerama, poručuje da će skijanje ove godine preskočiti

Za hrvatskog premijera još ništa od odmora, u Banskim je dvorima primio organizatore Snježne kraljice i najavio svoj dolazak, a i sjednicu Vlade zakazao je uobičajno - za četvrtak

2.1.2017.
18:24
VOYO logo

Dio njegove Vlade odmor će si ipak priuštiti, ali barem pred kamerama većina poručuje da će skijanje ove godine preskočiti. 

Umjesto odmora na stranom skijalištu premijer za sada bira – Sljeme. U Banskim je dvorima okupio organizatore Snježne kraljice i državnu tajnicu Janicu Kostelić uz poruku: “Vidimo se na Sljemenu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministre će uobičajeno okupiti u četvrtak na sjednici Vlade, a neki članovi će ipak na odmor.

“Planiram malo se sklonit iz Zagreba s obitelji, a gdje, što i kako, detalje zadržavam za sebe. Koliko dugo? A vidjet ćemo”, kazao je Zdravko Marić, ministar financija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možda neko spajanje, dva tri dana, oko 5- tog, tako tih tri, četiri, dana, ali u principu u Republici Hrvatskoj. Skijanje ili? Malo sam ostario za skijanje, pa je to riskantno za mene, ali skijao sam godinama”, poručuje GariCapelli, ministar turizma.

Prošle godine, baš na današnji dan, tadašnji predsjednik Sabora Željko Reiner pod rotirkama je otišao na skijanje što je diglo veliku buru u javnosti. Njegov nasljednik tada je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No Sabor, po Ustavu, ne zasjeda od sredine prosinca sve do 15. siječnja, pa zastupnici još imaju vremena za odmor. 
S druge strane Markova trga najavljuju intenzivan rad - bez odmora.

“Nažalost ne planiram, u ću bit radit i na raspolaganju hrvatskim građanima. Ništra od skijanja? Ništa, ništa”, dodaje LovroKuščević, ministar graditeljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemamo vremena, imamo jako puno posla, jako puno koordinacija, dakle vidite da intenzivno radimo. Ništa od skijanja? Ništa od skijanja, imamo zaista puno posla i pred nama je niz ozbiljnih radnji”, izjavio je TomoMedved,  ministar branitelja.

“Ne, ne planiram nikakav, bit ću normalno na poslu. Neće biti skijanja? Ne, ne”, poručuje Nina Obuljen Koržinek, ministrica kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica je, kao i prošle godine otišla u SAD gdje će biti do 5. siječnja. Iako je riječ o službenom putu na koji je otišla samo sa šeficom kabineta, iz njezina Ureda ne otkrivaju s kim će se ni kada naći jer članovi prijelaznog tima nove amaričke administracije ne smiju ugovarati sastanke. No za očekivati je da s njima barem pokuša ostvariti prve kontakte.  

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo