REZULTATI VELIKE ANKETE / Za koga ćete glasovati na parlamentarnim izborima? Ovo su vaši odgovori

Image
Foto: K.Š.Fabac/G. Kovačić/P.Macek/N. Žganec

Tko po vašem mišljenju zaslužuje pobjedu na parlamentarnim izborima 17. travnja?

19.3.2024.
8:14
K.Š.Fabac/G. Kovačić/P.Macek/N. Žganec
VOYO logo

Nakon dvostruke bombe predsjednika Zorana Milanovića prošloga petka da će izbori biti u srijedu 17. travnja i da izlazi na izbore te nakon hladnog tuša Ustavnog suda od jučer koji su poručili Milanoviću da na izbore kao predsjednik - ne može - politička scena poprima elemente dobrog trilera u nastavcima.

Milanovićev potres izazvao je i kontrareakciju HDZ-a koji je počeo skupljati redove pa se u Lisinskom na stranačkom saboru pojavio i Tomislav Karamarko koji je, očito, odustao od samostalnog izlaska na izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karte su se pomiješale i dijele se ispočetka, a mi smo vas na našem portalu u anketi pitali za koga planirate glasati na ovogodišnjim parlamentarnim izborima.

Do ponoći je glasalo nešto više od 18 tisuća čitatelja, a građani prema ovome žele promjenu na vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Danas.hr.

Stanje ankete u ponoć 19. ožujka

Tako je za SDP-ovu koaliciju glasalo 55 posto čitatelja (10.138 glasova), a odmah iza njih su HDZ i partneri s 40 posto glasova (7351 glasova). I to je praktički to.

Druge stranke prema vašem mišljenju uopće nemaju neke prevelike šanse. Na tek jedan posto su Možemo! (206 glasova), MOST i Hrvatski suverenisti (139 glasova) te Domovinski pokret (116 glasova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod jedan posto su redom Republika Damira Vanđelića (70 glasova), Odlučnost i Pravednost Karoline Vidović Krišto (53 glasova), Pravo i Pravda Mislava Kolakušića (48 glasova), Zajedno Hrvatska Ivice Todorića (30 glasova), Socijaldemokrati (23 glasova) te Akcija za promjene Marka Jelića (5 glasova).

Da će biti još 'novih stranaka pa ćete razmisliti, kaže vas 60. Listić bi prekrižilo vas 82, a nema namjeru izaći tek 157 čitatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj glas možete ostaviti i dalje:

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo