DRUGI DAN POSJETE /

Vučić danas obilazi Vrginmost: nakon sastanka sa stanovnicima popodne će sudjelovati na skupštini SNV-a u Lisinskom

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon obilaska Vrginmosta Vučić će popodne sudjelovati na Velikoj skupštini Srpskog narodnog vijeća (SNV) u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

13.2.2018.
8:40
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić danas će posjetiti Vrginmost u Općini Gvozd i sudjelovat će na skupštini Srpskog narodnog vijeća u Zagrebu koja se održava u Lisinskom.

Vučić će u Vrginmostu održati sastanak sa stanovnicima, posjetit će dvije obitelji te će obići Osnovnu školu "Gvozd". Načelnik Općine Gvozd, SDSS-ov Milan Vrga kazao je kako je Vučićev posjet veliki događaj te da on donosi poruku pomirenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na povratku u Zagreb iz Vrginmosta Vučić će sudjelovati na Velikoj skupštini Srpskog narodnog vijeća (SNV) u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u 16 sati. Šef SNV-a je Milorad Pupovac, ujedno predsjednik SDSS-a koji tvori vladajuću koaliciju što podržava Vladu kojoj su okosnica HDZ i HNS. Zbog svojih aktivnosti u SNV-u Pupovac je meta kritike dijela srpske zajednice koja smatra da monopolizira srpske institucije u Hrvatskoj.

Prema najavi, okupljenima bi se trebala obratiti predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, Milorad Pupovac te predstavnici hrvatske Vlade i Sabora. Nakon Velike skupštine SNV-a završava posjet srbijanskog predsjednika Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo