VRUĆE FOTELJE: / Za 23 šefovska mjesta javilo se 930 kandidata, morat će raditi 'kao singerice'

Image
Foto: PIXSELL, Željko Lukunić

Za dva do tri tjedna znat će se tko su novi voditelji podružnica Zagrebačkog holdinga i direktori u tvrtkama-kćerima, najavila je predsjednica uprave Holdinga Ana Stojić-Deban.

22.10.2015.
14:04
PIXSELL, Željko Lukunić
VOYO logo

Prema riječima Stojić-Deban, nakon obrađenih prijava povjerenstvo će napraviti uži izbor potencijalnih kandidata. Gradonačelnik Milan Bandić koji joj je dao odriješene ruke u imenovanju novih direktora, rekao je da očekuje stručne i kompetentne ljude.

Nijedan direktor iz Bandićeve stranke

Pritom je istaknuo kako nijedan sadašnji direktor u Zagrebačkom holdingu nije član njegove stranke, a da takvih neće bti ni ubuduće osim ukoliko se netko ne nametne stručnošću i kompetencijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije loše da se prijave dugo obrađuju jer sad svi direktori rade kao "singerice", kazao je Bandić.

"Prije dva tjedna sam oko devet navečer prosuo dva kilograma kokica po podu u Bogovićevoj i pozvao ih (direktore). Grad mora biti čist! Dobro se radi uz dobru organizaciju i malo straha", opisao je Bandić svoju osebujnu metodu uvođenja reda, rada i discipline u Holdingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SPORAZUM ISCURIO U JAVNOST: /

Djeca radnika imaju prednost zapošljavanja u Holdingu

Image
SPORAZUM ISCURIO U JAVNOST: /

Djeca radnika imaju prednost zapošljavanja u Holdingu

Imenovanja tek nakon izbora

Natječaj za voditelje podružnica završio je 5. rujna, a sadašnji direktori izabrani su također preko natječaja prije dvije godine. Tada je bilo 2800 kandidata.

Izvjesno je da će imenovanje novih ljudi na čelo podružnica pričekati završetak parlamentarnih izbora čiji će rezultati utjecati na politički omjer snaga u gradu, odnosno prepuštanje dijela podružnica političkim partnerima, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo