ne krije zadovoljstvo rezultatom / Vrkić o slaboj izlaznosti: 'Obveza nas političara je da motiviramo ljude i razbijamo depresiju'

"Ne krijem zadovoljstvo. Ovi su rezultati samo potvrdili da je dobro ono što sam radio u prethodnom mandatu", poručio je Vrkić

21.5.2017.
19:51
VOYO logo

Naš reporter TinKovačić javio nam se iz Osijeka, a njegov gost je bio aktualni gradonačelnik IvanVrkić koji prema izlaznim anketama ulazi u drugi krug zajedno sa HDZ-ovom IvanomŠojat.

"Ne krijem zadovoljstvo. Ovi su rezultati samo potvrdili da je dobro ono što sam radio u prethodnom mandatu. Još više obveza, ukoliko prođem dalje, to će mi biti motivacija da još bolje radim", kazao je Vrkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je zadovoljan protukandidatkinjom Šojat, pogotovo kada je u pitanju dama.

"Očekujem jedan korektan odnos i neka pobijedi onaj tko bude najbolji. U gradskom vijeću imamo razinu međusobnog dijalogiziranja jer smo dosad shvatili da na lokalnoj razini nema nacionalne politike, ideologije, niti lijevih niti desnih nego spremnih da rade za Osijek. To smo imali dosad, i to očekujem i dalje", poručuje Vrkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni gradonačelnik je komentirao i najslabiju izlaznost u osječko-baranjskoj županiji.

"Ja bih to tumačio da  je to obveza nas političara je da motiviramo ljude i razbijamo depresiju. Ako to budemo radili, svakako možemo očekivati drugačiji odnos prema politici od strane građana", kazao je Vrkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo