VREMENSKA PROGNOZA: / Kiša, bura i oblaci, ali proljepšanje stiže

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Posvuda je danas umjereno i pretežno oblačno, a u Slavoniji i Baranji te u Lici bit će povremeno i kiše, javljaju meteorolozi.

28.9.2015.
12:46
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog olujnog vjetra, za sav promet zatvorena je državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, javlja Hrvatski autoklub. Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje u oba smjera (obilazak preko Karina, Obrovca i Gračaca), autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine vozila je državnom cestom DC3) i Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, te Paški most.

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I.skupina), a na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika i Jadranskoj magistraIi (DC8) između Bakra i Senja dodatno je zabrana i za dostavna te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temperature do 17, na Jadranu do 23 °C, proljepšanje od srijede

Inače, najviša dnevna temperatura zraka većinom od 12 do 17, na Jadranu između 18 i 23 °C.

Sutra nas u unutrašnjosti očekuje oblačno vrijeme, mjestimice s kišom. Na Jadranu djelomice sunčano i uglavnom suho, a više oblaka očekuje se na sjevernom dijelu. Vjetar slab do umjeren, u gorju i jak sjeveroistočni, na Jadranu umjerena i jaka, podno Velebita i olujna bura. Najniža jutarnja temperatura zraka od 8 do 13, na Jadranu od 13 do 18, a najviša dnevna uglavnom između 10 i 15, na moru između 17 i 22 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više sunca u unutrašnjosti očekujte sredinom tjedna, od srijede nadalje. Uz sunce stiže i toplije vrijeme, pa će temperature rasti i do 20 stupnjeva Celzija. Ipak za vikend nas već očekuje nova kiša.

Image
DUGOROČNA PROGNOZA: /

Meteorolozi otkrili kakva nas očekuje jesen

Image
DUGOROČNA PROGNOZA: /

Meteorolozi otkrili kakva nas očekuje jesen

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo