VOZAČI, OPREZ! / Vjetar 'dere' i stvara probleme na autocestama diljem zemlje. Evo gdje će vas dočekati kolone

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Zbog jakog vjetra na autocesti A7 između čvorova Rijeka istok i Šmrika, DC99 između čvora i mjesta Križišće, lokalnoj cesti Kraljevica-Križišće i na dionici Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Sveta Marija Magdalena zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp-prikolicama (I. skupina)

2.7.2024.
8:18
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog nafte na kolniku na državnoj cesti DC1 Karlovac-Slunj u mjestu Pavlovac vozi se jednim prometnim trakom, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog jakog vjetra na autocesti A7 između čvorova Rijeka istok i Šmrika, DC99 između čvora i mjesta Križišće, lokalnoj cesti Kraljevica-Križišće i na dionici Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Sveta Marija Magdalena zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp-prikolicama (I. skupina).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: HAK

Tunel Sveti Ilija

Zbog pojačanog prometa i radova, zastoji i kolone povremeno su na zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Zagreb zapad, dionicama Jadranske magistrale (DC8), između čvora Rupa i graničnog prijelaza Pasjak te na prilazima Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku.

Image
Foto: HAK

Lučko

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Tuča poharala sjever Hrvatske: 'Bilo je grozno, padale su grane, jaka kišta i vjetar, sve je plivalo'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo