nevjerojatna nesmotrenost /

Vozač ZET-ovog autobusa vratima prikliještio kolica s djetetom u njima i krenuo voziti: 'Još je fizički krenuo na nas'

Image
Foto: Facebook

Nevjerojatan incident dogodio se u jednom od ZET-ovih autobusa, čiji je vozač krenuo zatvorivši vrata, a prikliještena kolica s djetetom u njima su napola virila van iz autobusa

14.5.2018.
9:17
Facebook
VOYO logo

Na autobusnoj liniji ZET-a 123 na potezu Črnomerec, Podsudsedsko Dolje dogodio se još jedan u nizu incidenata. 

Incident je na Facebooku opisala jedna mlada majka. Ona i njezin suprug ulazili su u spomenuti autobus s djetetom u kolicima, a vozač je odjednom na brzinu zatvorio vrata, iako kolica još uvijek nisu u potpunosti uvezli u autobus. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autobus je tako krenuo, a kolica s djetetom u njima su napola virila van iz autobusa. Roditelji su, naravno, pokušali zaustaviti vozača, no on je fizički nasrnuo na njih kada je konačno zaustavio autobus. Nakon svega su zvali i policiju, no oni su im rekli da ne mogu ništa jer dijete nije ozlijeđeno.

"Šta reć? Šta napraviti osim ubit boga u njemu?? Ulazimo sa djetetom u kolicima u bus, samo prednji dio kolica smo upeljali u bus a vozač zatvara vrata i kreće!!!! Vozio se 10m sa kolicima i našim djetetom napola van busa. Kada je stao još je fizički krenuo na nas. Policija kaže ništa se ne može jer dijete nije ozlijeđeno???????? Hvala bogu vozač je ozlijeđen sa strane mog dragog u samoobrani. Ukratko dok god se ne desi ono najgore od našeg zakona nema ništa. FUJ", napisala je na Facebooku Mimi Damien. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo