telefonska sjednica / Voda u Slavonskom Brodu zdravstveno je ispravna i može se koristiti za piće

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Stručno povjerenstvo za vodu za ljudsku potrošnju je zaključilo da se voda za ljudsku potrošnju na području Slavonskog Broda smatra zdravstveno ispravnom i može se koristiti za piće i ostale potrebe kućanstva

9.4.2018.
9:37
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Danas je stiglo priopćenje Stručnog povjerenstva za vodu za ljudsku potrošnju u kojem se navodi kako je na telefonskoj sjednici odlučeno da je, uzimajući u obzir sve rezultate praćenja vode za ljudsku potrošnju kroz razdoblje od tjedna dana na području Slavonskog Broda, voda zdravstveno ispravna i može se koristiti za piće. 

Njihovu obavijest prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U cilju pravovremenog i jasnog obavještavanja javnosti u skladu s ovlastima propisanim člankom 12. Zakona o vodi za ljudsku potrošnju, Stručno povjerenstvo za vodu za ljudsku potrošnju je dana 9. travnja 2018. godine održalo telefonsku Sjednicu te je, uzimajući u obzir sve rezultate praćenja vode za ljudsku potrošnju kroz razdoblje od tjedan dana zaključilo da se voda za ljudsku potrošnju na području Slavonskog Broda smatra zdravstveno ispravnom i može se koristiti za piće i ostale potrebe kućanstva.

U skladu s člankom 12. Stavak 5.  Zakona o vodi za ljudsku potrošnju, Povjerenstvo smatra da javni isporučitelj vodnih usluga treba nastaviti uzorkovanje i kontrolu crpilišta i mreže sukladno državnom planu monitoringa i u skladu s redovnim planovima internih kontrola vodovoda", objavio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo