PRIZNAO PA SE DAO U BIJEG / Vlasnik pedalina kraj Pule ulovio radnika kako krade pa ga našamarao

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Kako doznajemo, 22-godišnjak, koji je za 46-godišnjaka radio kao iznajmljivač pedalina, zadržavao je za sebe dio novca od iznajmljivanja.

10.9.2018.
8:15
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je PU istarska krajem prošlog tjedna objavila kako je pulska policija utvrdila sumnju da su 46-godišnjak i 34-godišnjak počinili kaznena djela iznuda, razbojništvo i teška tjelesna ozljeda, a da su 33-godišnjak i 20-godišnjak počinili kazneno djelo razbojništvo nad 22-godišnjaka.

Naime, 46-godišnjak je 4. rujna oko 13 sati, na plaži u Fažani, verbalno i fizički napao 22-godišnjaka zbog novca koji mu navodno duguje, a u tome mu je pomogao 34-godišnjak, nakon čega su mu zajedno s 33-godišnjakom i 20-godišnjakom oduzeli torbicu s mobitelom i dokumentima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U događaju je 22-godišnjak teže ozlijeđen, a osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 6. rujna u jutarnjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Zadržavao novac od iznajmljivanja pedalina za sebe?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako Vijesti.hr neslužbeno doznaju od izvora bliskog slučaju, navodno se radilo o tome da je 22-godišnjak, koji je za 46-godišnjaka radio kao iznajmljivač pedalina, zadržavao za sebe dio novca od iznajmljivanja.

46-godišnjak, vlasnik društva za iznajmljivanje, navodno je već neko vrijeme sumnjao da 22-godišnjak dio zarade zadržava za sebe. Kako doznajemo, 4. rujna 46-godišnjak je ulovio mlađeg muškarca u krađi te ga suočio s time. Za vrijeme suočavanja, 46-godišnjak je navodno nekoliko puta ošamario 22-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je inicijalno odbio priznati navode, 22-godišnjak je na kraju ipak potvrdio sumnje vlasnika, ali se potom dao u bijeg. 46-godišnjak, 33-godišnjak i 20-godišnjak su potom krenuli za njim i ulovili ga, nakon čega je došlo do natezanja. Oduzeli su mu torbicu s mobitelom i dokumentima.

22-godišnjak je dobio otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo