Vlada uklonila objavljeni brzojav sućuti Malnaru

Svega sat vremena nakon što je na svojim službenim stranicama Vlada objavila brzojav sućuti koji je premijerka Malnaru poslala zbog smrti Zvonimira Levačića Ševe, brzojav je uklonjen.

6.5.2010.
22:26
VOYO logo

Brzojav sućuti Željku Malnaru u povodu smrti njegovog prijatelja Zvonimira Levačića Ševe, koji mu je uputila premijerka Jadranka Kosor u četvrtak je u podne osvanuo na službenim stranicama Vlade RH. Sat vremena kasnije sa stranice je skinut.

Razlozi skidanja nisu poznati, no u Vladi tvrde kako nikada nije ni bio objavljen. I slagali su: na Googleovoj tražilici moguće je pronaći naslov te objave, čak i pročitati prvu rečenicu u kojoj se novinari obavještavaju o pismu sućuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor uputila je brzojav sućuti Željku Malnaru u povodu smrti Zvonimira Levačića Ševe" sve je što se moglo pročitati na tražilici, ali dalje od toga nije se moglo jer je sadržaj skinut s interneta, piše Večernji list.

Kako se može čuti, izjava sućuti objavljena je slučajno, za komunikacije unutar protokola Vlade, a nakon što je brzojav poslan Željku Malnaru. Rečeno je kako je nakon toga objava uklonjena jer nije ni bilo planirano objaviti brzojav. "Poslana su dva brzojava sućuti, ali nije bilo u planu objaviti ni jedan", rečeno je u Vladi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo