VLADA SE OPET OSRAMOTILA: / Objavili su bizarnu čestitku za Dan državnosti, a onda su se zaredali komentari zabezeknutih građana...

Image
25.6.2018.
12:53
VOYO logo

Hrvatska danas obilježava Dan državnosti, odnosno 27. obljetnicu od proglašenja državne neovisnosti i suverenosti. U spomen na 25. lipnja 1991., kada je Hrvatski sabor donio povijesnu odluku o pokretanju postupka razdruživanja od ostalih republika tadašnje SFRJ, Vlada RH objavila je status -čestitku na službenom Facebook profilu. Nisu se baš proslavili.

Kriminalan status

'Svim hrvatskim ljudima, Hrvaticama i Hrvatima čestitamo Dan državnosti!', objavila je Vlada prije u devet ujutro na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani su objavu, malo je reći, dočekali na nož. 'Svim hrvatskim ljudima. Netko preko veze upao i dobio posao da vodi Facebook stranicu?', 'Koga podrazumijevate pod hrvatskim ljudima?', pitaju se mnogi, dok drugi ističu da se u ovakvoj državi, koju vodi ovakva, trenutna Vlada, nema što slaviti niti čestitati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Sretan vam Dan državnosti države u propadanju', napisao je Dražen Božidar Filipović. 'Hvala lijepa, slavimo u Njemačkoj radi vas', dodao je Denis Cingesar.

Image

'E toliko je LIJEPO u Domovini da čak i životinje bježe za Njemačku', komentirao je Srđan Strunja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Još malo i moći ćete nam svakome osobno čestitati. Čija ste vi Vlada uopće?!', upitao je Robert Kranjec.

Image

'Pa nije danas St. Patrick's day', našalio se jedan komentator, a zaredalo se i dosta komentara u stilu: 'SRAMOTA', 'MARŠ!!!' i 'Kae s glavom?'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo