odmor od 10 dana / Vlada na godišnjem odmoru: Doznajemo gdje će tko provesti ljeto

Vruće teme članovi Vlade će na dva tjedna zamijeniti vrućim pijeskom i hladnim pićem jer Vlada ide na godišnji odmor

3.8.2018.
7:00
VOYO logo

Pred premijerom i članovima Vlade sada je nekoliko važnih društvenih događaja poput Dana pobjede i Sinjske alke, a zatim će svi na godišnji odmor.

Naime, ministri su danas otkrili kako će se odmarati 10 dana i to na Jadranu uz obitelj. Neki od njih rekli su kako će ipak morati raditi, a radit će i predsjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne otkrivaju tko će ostati dežuran, a ministar Marić samo je poručio kako je sve  iskordinirano te kako su svi stalnodostupni.

Ministar državne imovine će u Živogošće, dok za njegovog kolegu ministra turizma odmora nema, a bit će još ministara koji će morati raditi, barem tako kažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako stvari stoje čini mi se da će biti dominantno radno jer je čitav niz stvari u resoru koje jednostavno ne mogu stajati", rekao je ministar Čorić.

Ostatak će na razne destinacija na Jadranu pa će tako na par dana u Tučepe i u Zadar ministar gospodarstva Goran Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nego što se na godišnje odmore zapute s obiteljima, političari će posjetiti važne društvene događanje. Prva je na rasporedu sinjska alka, isti dan je i proslava dana pobjede u Kninu, 15. kolovoza slavi se Velika Gospa, a nakon toga će na Maraton lađa. 

Kako doznajemo, Predsjednica će biti na svim ovim događajima. Na godišnji odmor ne ide. Ako obveze dopuste, s obitelji će na moru provesti tek produljeni vikend. Za Veliku Gospu posjetit će Aljmaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Sabora na godišnji će s obitelji u privatni smještaj od idućeg tjedna.
Neku od državnih rezidencija, gdje besplatno mogu ljetovati predsjednica, predsjednik Sabora i premijer, koristit će smo šef Vlade s obitelji. 

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo