'CRVENA UDOVICA' NA RTL TELEVIZIJI /

Višnjić i Šerbedžija postali mafijaški bossovi

Napeta ABC-jeva krimi drama najnovijeg datuma 'Crvena udovica' (Red Widow) američka je verzija uspješne danske serije ”Penoza” autora Pietera Barta Korthuisa, koja je svoju premijeru na ABC-jevom kanalu imala u ožujku prošle godine.

8.1.2014.
9:00
VOYO logo

Napeta ABC-jeva krimi drama najnovijeg datuma “Crvena udovica” (Red Widow) američka je verzija uspješne danske serije ”Penoza” autora PieteraBartaKorthuisa, koja je svoju premijeru na ABC-jevom kanalu imala u ožujku prošle godine te u brzom roku pronašla svoje mjesto u udarnom terminu RTL Televizije. Četvrtkom od 21 sat, pratit ćemo po dvije epizode ove uzbudljive serije!

Martha Walraven (RadhaMitchell) kućanica je u mafijaškoj obitelji. Iako je supruga pokušala odgovoriti od života u organiziranom kriminalu, njezine molbe nisu imale učinka. Suprug je brutalno ubijen, a na njoj je ostalo srediti poslove nakon njegove smrti. Ruski krimi boss Nicholae Schiller (GoranVišnjić) krivi njezinog supruga za nestalu drogu, traži Marthu da vrati dug te je prisiljava da radi za njega. U međuvremenu, policija je u potrazi za prijenosnim stick hardom koji je pripadao Marthinom suprugu. Kada ga ona pronalazi, dozna da je suprug planirao raskrinkati kriminalnu organizaciju, a obitelj uvesti u program zaštite svjedoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Četvrtkom od 21 sat, pratit ćemo po dvije epizode ove uzbudljive serije o ženi koja obitelj  pokušava izvući iz kandži kriminala samo kako bi još dublje bila upletena u svijet pohlepe i grubosti. Nagrađivana scenaristica MelissaRosenberg, ni manje ni više, svih nastavaka popularne “Sumrak sage” te producenti velikih televizijskih hit serija - HowardKlein (“The Office” USA, “Parks and Recreation”), AlonAranya (“Hostages”), ElizabethBenjamin (“Kosti”), TimIacofano (“24”), predstavljaju nam napetu storiju koja nas svakom novom epizodom sve duljbe uvlači u odnose između likova, koji seriji donose dramske elemente toliko potrebne za temelje i kasniji razvoj uzbudljive i pitke radnje.

Svakako, razvoju priče pomogao je izbor glumaca od kojih treba prvenstveno spomenuti atraktivnu i traženu holivudsku glumicu Radhu Mitchell (“Olympus Has Fallen”, “Sillent Hill”, “Pitch Black), kućanicu koja je uvučena u svijet kriminala, Gorana Višnjića kao mafijaškog bossa kojem Martha duguje novac, RaduŠerbedžiju kao Marthinog oca, WilaTravela kao Marthinog brata, Luke Gossa kao Luthera, JaimeRayNewman kao Marthinu sestru i CliftonaCollinsaJr. kao FBI agenta, u seriji koja je u svom prvom prikazivanju pred male ekrane privukla više od 7 milijuna Amerikanaca!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Epizoda 1 - Pilot

Martha Walraven (Radha Mitchell) kućanica je u mafijaškoj obitelji. Iako je supruga pokušala odgovoriti od života u organiziranom kriminalu, njezine molbe nisu imale učinka. Nakon što je suprug brutalno ubijen, ona mora srediti nered u njegovim poslovima. Ruski krimi boss Nicholae Schiller (Goran Višnjić) krivi njenog supruga za nestalu drogu, traži Marthu da vrati dug te je prisiljava da radi za njega. U međuvremenu, policija je u potrazi za prijenosnim stick hardom koji je pripadao Marthinom suprugu. Kada ga ona pronalađe, dozna da je suprug planirao raskrinkati kriminalnu organizaciju, a obitelj uvesti u program zaštite svjedoka.

Epizoda 2 –The Contact

Dva tjedna nakon suprugove smrti, Martha se pita kada će je Schiller ponovno kontaktirati, dok je Michael počne podučavati o stvarima koje će joj uskoro postati svakodnevica. Natalie se pita što se doista dogodilo njenom ocu jer po školi počnu kružiti razne glasine. Michael i Martha počinju tražiti novog nadzornika poslova, dok Schiller učini uslugu njezinom najmlađem sinu Borisu, kojem je prijetilo izbacivanje nakon što je u školu ponio pištolj. U međuvremenu, detektiv Ramos se pita što smjera Martha nakon što je vidio fotke na kojima ona ulazi u Schillerovu zgradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo