sinčić dobio pismo / 'Vili, vrijeme teče, krenuo si krivim putem. Nazovi znaš već koga...'

Image
Foto: Facebook/Ivan Vilibor Sinčić

Majka Ivana Vilibora Sinčića, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora prikupio više od 16,42 posto glasova, primila je buket ruža i pismo u kojem je bio vrijedan zlatnik. U pismu stoji preporuka da njezin sin pozove na glasanje za jednog kandidata.

7.1.2015.
13:25
Facebook/Ivan Vilibor Sinčić
VOYO logo

Predsjednički kandidat Živog zida, Ivan Vilibor Sinčić, koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora prikupio više od 16,42 posto glasova, oglasio se na Facebooku kako bi ukazao na poruke koje su stigle na njegovu kućnu adresu. Njegova majka je nekoliko dana nakon izbora na adresu u Karlovcu primila buket ruža i pismo u kojem je bio vrijedan zlatnik.  

Sinčić je na svom Facebook profilu napisao kako je pismo dostavljeno taxijem iz Zagreba, a vožač je obilato nagrađen za tu dostavu.

Iako toj poruci nisu pridavali veliku pažnju, u srijedu mu je na mail došla puno konkretnija poruka.

"Vili, Vili, da li ti se mami svidjelo cvijeće? To je bilo zadnje što je čovjek mogao učiniti, vrijeme teče - a ti umjesto da sam shvatiš, krenuo si krivim putem. Nazovi znaš već koga i dogovori sastanak sa ***** Hitno", pisalo je u mailu.

Image
Foto: Facebook/Ivan Vilibor Sinčić



"Ovakve poruke iako apsurdne kod svakog normalnog čovjeka izazivaju nelagodu i postavlja se pitanje u kakvoj to državi živimo. Uopće ne želimo ulaziti u to čije je ovo maslo i da li je bilo koji tabor odgovoran, ali je jasno da netko ulaže mnogo napora i sredstava da izazove strah i nelagodu kod obitelji Sinčić, pogotovo kod Ivanovih roditelja.

Ime kandidata za kojeg bi trebali agitirati smo zatamnili jer ne želimo sudjelovati u ničijoj prljavoj kampanji, a posao otkrivanja ovih prijetnji ćemo prepustiti policiji", piše u postu koji je objavljen na Sinčićevu Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo