VIKEND S OBITELJI: / I Božo Petrov otišao na skijanje

Image
Foto: Josip Adžić/Facebook

Šef Mosta nezavisnih lista Božo Petrov je na skijanju. Na Kupresu je viđen i fotografiran u društvu pripadnika Udruge veterana vojne policije Republike Hrvatske.

3.1.2016.
16:49
Josip Adžić/Facebook
VOYO logo

Evo što je o tome rekao glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja, koji je odlazak predsjednika Sabora akademika na skijanje nazvao neprimjerenim trenutku.

Image
NA SKIJANJE POD ROTIRKAMA: /

Što kaže Reiner, a što u Mostu

Image
NA SKIJANJE POD ROTIRKAMA: /

Što kaže Reiner, a što u Mostu

Petrov ne koristi privilegije

"Gospodin Petrov je nakon ovog ludila, nakon izbora našao dva dana i s obitelji otišao na Kupres, 100 kilometara od Metkovića. Naravno, bez bilo kakve pratnje, jer on još nema nikakvu funkciju", kazao je Grmoja za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominio je da je Petrov samo saborski zastupnik i da je otišao ne koristeći bilo kakve privilegije, a što je Most, kada je u pitanju odlazak na skijanje, zamjerio predsjedniku Sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjetljiv trenutak za skijanje

Podsjetimo, komentirajući odlazak Reinera na skijanje, koji je pod rotirkama osiguranja zaobišao dugačku kolonu na graničnom prijelazu Bregana, Grmoja je u subotu izjavio da je to u ovoj situaciji neprimjereno.

"Poznato je da Reiner kao predsjednik Sabora spada u prvu kategoriju štićenih osoba i vjerojatno je ocijenjeno da je čekanje u koloni sigurnosni rizik. No, mišljenja smo da je u ovom osjetljivom političkom trenutku, dok još nemamo formiranu vladu, ali i teškoj socijalnoj situaciji takvo ponašanje neprimjereno. Građani sigurno ovako nešto ne očekuju. Troškovi ovakve vrste osiguranja su neprihvatljivi”, kazao je za Net.hr Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo