Vidošević: Šuker sramoti Hrvate i Hrvatsku

'Šuker poručuje ako nekome ne odgovara što država kasni s plaćanjem, neka ne radi s njome! Osramotio je i Hrvate i Hrvatsku', poručio je Vidošević.

21.12.2009.
15:44
VOYO logo

"Prije svih, država mora plaćati svoje obveze! A ministar financija, Ivan Šuker poručuje ako nekome ne odgovora što država kasni sa plaćanjem, neka ne radi s njome! Osramotio je i Hrvate i Hrvatsku. Pa ministar financija je za moral u Hrvatskoj važniji nego sam kardinal", poručio je iz Ljute Nadan Vidošević dodajući kako je neprihvatljivo da opskrba dubrovačkog područja električnom energijom ovisi o 'jednoj žici', piše Jutarnji list.

Vidošević je rekao kako je došlo vrijeme da Hrvati u Hrvatskoj postanu slobodni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"2010. godina je prijelomna i prilika za novi početak. No moramo biti motivirani, vrijedni i organizirani kao što smo bili i u Domovinskog ratu. Naravno trebaju nam i saveznici, no neće nas spasiti ni Ameri ni Rusi ako sami to ne napravimo. Zato sam došao ovdje u Konavle, gdje ljudi ne čekaju da im itko pomogne nego, ako žele nešto napraviti, sami to urade!", pohvalio je Vidošević Konavljane.

Osvrnuo na zaustavljanje gradnje autoceste prema i Dubrovniku i Pelješkog mosta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za takve projekte mora se pronaći novac. Samo budale i Ekonomski institut Hrvatske mogu reći da autoceste u Hrvatskoj nisu ekonomski isplative. U Lici je cijena zemljišta porasla osamdeset puta od kada je izgrađen autoput. Ali pitanje autoceste nije ekonomsko pitanje to je pitanje civilizacijskog dosega", kazao je Vidošević.

Osvrnuo se i na financiranje svoje kampanje te naglasio kako je do sada na nju potrošeno četiri milijuna kuna dodavši kako će ipak 'probiti' planirani proračun, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-200912170251006 arti-200912150043006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo