Ozlijeđene četiri osobe /

VIDEO Ženu i kćer na štandu zalila solnom kiselinom: 'Pusti me ku*vo! Nisam popila terapiju'

Sve se odigralo danas oko 11.30 pred očima zgroženih kupaca i prolaznika

6.9.2018.
12:16
VOYO logo
Image

Užas na pulskoj ribarnici: Ženu i njezinu kćer na štandu zalila solnom kiselinom

Image

Užas na pulskoj ribarnici: Ženu i njezinu kćer na štandu zalila solnom kiselinom

Napad je prijavljen oko 11.30. Na pulskoj ribarnici je nepoznata žena napala prodavačicu i zalila je solnom kiselinom. 

Napadačicu su, kako doznajemo, zadržali prolaznici. Sve se odigralo danas oko 11.30 pred očima zgroženih kupaca i prolaznika. Nepoznata žena je navodno solnom kiselinom zalila prodavačicu ribe i njezinu kćer. Na ribarnicu je stigla hitna pomoć, a očekuje se i dolazak policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija potvrdila incident

PU istarska potvrdila je da se incident dogodio jutros oko 10.30 sati. "Ženska osoba na štand s ribom bacila je tekućinu za koju se sumnja da se radi o solnoj kiselini. Tekućina je dijelom zahvatila dvije djelatnice ribarnice, koje su se nalazile uz štand s ribom. U tijeku je kriminalističko istraživanje nad ženskom osobom za koju se sumnja da je bacila tekućinu zbog sumnje u izvršenje kaznenog djela teška tjelesne ozljede u pokušaju", kazali su iz policije.

Prilikom bacanja opasne tekućine ozlijeđene su četiri osobe, dvije prodavačice u dobi od 44 i 40 godina, zatim 21-godišnjakinja koja se u trenutku događaja nalazila uz štand te 80-godišnja hrvatska državljanka za koju se sumnja da je bacila tekućinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nju su zaustavili građani nakon čega je uhićena, javlja iPress. Prema neslužbenim informacijama, prodavačica je stradala jer je navodno prodavala staru ribu.

'Pusti me kurvo. Nisam popila terapiju'

Djelatnice koja nije izravno napadnuta, nego je dotrčala kada je vidjela da joj je kolegica napadnuta ispričala je kako ih je napala podivljala starica. 

"Ona je došla s tom ribom i rekla je drugoj prodavačici: 'Prodala si mi staru ribu'. Došla je s tom bijelom vrećicom u kojoj je bila solna kiselina. Na nju je krenula s tom kiselinom i prosula ju. Sva sreća moja kći je reagirala i odgurnula ju tu vrećicu nazad prema njoj tako da se i ona zalila. Onda je vikala: 'Pusti me kurvo. Nisam popila terapiju", ispričala je prodavačica ribarnice.

Kazala je kako je žena drugoj prodavačici izlila solnu kiselinu na lijevu stranu prsa te da joj je pružila pomoć. "Ja sam je prala i bila sam sva crvena, cijele ruke su mi bile crvene od te kiseline. 20 minuta nitko nije mogao prići stolu kako je to isparavalo", rekla je prodavačica i dodala da već 25 godina u ribarnici, a da su joj rekli da je starica koja je bacila kiselinu psihički bolesna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazala je da su ona i druge dvije žrtve napada dobile tablete za smirenje. "U kojem svijetu mi živimo? Hoće li ta žena sutra doći s nožem, s bombom?", zapitala se prodavačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo